Dagboka mandag 26. juni 2017

Det er mandag. En deilig mandag. Seier over bøfla, ferie for mange og solskinn for alle. Herregud vi må spille oftere mot Arne Erlandsen.  Tap for Vålerenga 2 Det gikk skikkelig på ræva i går. Vålerenga spilte en viktig kamp i 2. divisjon i går mot Grorud og Grorud gruste oss med 4-0 hjemme på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 26. juni 2017»

Det er mandag. En deilig mandag. Seier over bøfla, ferie for mange og solskinn for alle. Herregud vi må spille oftere mot Arne Erlandsen. 

Tap for Vålerenga 2
Det gikk skikkelig på ræva i går. Vålerenga spilte en viktig kamp i 2. divisjon i går mot Grorud og Grorud gruste oss med 4-0 hjemme på Grorud matchbane. Med på Grorud var Emilio Garcia og Fitim Kastrati. Begge to med en fortid i Vålerenga. Fitim satte også 1-0. Den som imponerte VPN mest i denne kampen var Moa Mahnin. Mahnin er en lokal gutt som har vært i Skeid og Bærum før Grorud og han holdt lekestue med vår midtbane. VPN veit han har vært på prøvespill i Molde, men kan ikke huske å ha fått med oss at han har vært på det samme i VIF.

Ikke lett å være bøffel
Bøfla gikk som kjent på et vakkert tap på lørdag og i går spilte de fleste andre lagene. Av lagene som lå bak Bøfla så er det bare Sogndal som hittil ikke har tatt poeng. I dag spilles den siste kampen i den 14. serierunden. Det er Godset – Molde og med Godsetseier så er de a poeng med Bøfla. Går de forbi på målforskjell så er Bøfla på 12. med et usselt poeng ned til kvalikk. For en herlig jubileumssesong det kan bli for dem – sett fra Oslo Øst.

Ahlholm i 3 år til – minst
den svenske vingen Vålerenga plukket opp fra MS før fjorårets sesong har skrevet under en ny kontrakt for 3 år. Han spilte hele forrige sesong i 1. rekka til Vålerenga sammen med Martin Laumann Ylven og Tobias Lindström og skrapet sammen 45 poeng (15+30). Det betyr at hele den reka er med videre på lange kontrakter. Dette liker VPN!

Intervju med Rasmus finner du HER

VPN følger stadionbygginga live
Webkameratet vårt har fått ei brikke og må fikses. Vi vet det er fler som kunne tenke seg å se det snart ferdige anlegget vårt bade i deilig sol i dag, men dere må smøre dere med faktor 30 i tålmodighet. Vi er på ballen og fikser det så raskt det lar seg gjøre.

Vålerenga i dag
Det er ikke så mye som skjer i Vålerengaland i dag. Hvis du hadde satsa hardt på at Odd skulle holde nullen for fjerde kamp på rad så kan du alltids gå inn på fantasylaget ditt og spikke litt på det, men det er i så fall litt brutalt. Omtrent som å gjenreise Dresden etter krigen ved å satse på fasadevask.

Apropos krigen. Det er i dag 66 år siden styret ved Nationaltheateret nektet å søke nazistene lisens for å drive teater. Reaksjonen fra dolferne kom asap og styreleder direktør Harald Grieg, og styremedlemmene professor Francis Bull, direktør Johannes Sejersted Bødtker og tidligere styreformann advokat Jens P. Heyerdahl ble alle arrestert som følge av vedtaket.

Legg igjen en kommentar