Dagboka tirsdag 31. januar 2017

Dagens bok er sein og tynn, men fortsatt ikke helt uten smak. Et vindu stenger, et annet fortsetter å være åpent. Fotballen dominerer boka i dag og vi lanserer en ny dag. I går kom nyheten som at Andreas Nedrebø blir løst fra kontrakten. Det er egentlig ikke så overraskende. Han er for god for 2. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 31. januar 2017»

Dagens bok er sein og tynn, men fortsatt ikke helt uten smak. Et vindu stenger, et annet fortsetter å være åpent. Fotballen dominerer boka i dag og vi lanserer en ny dag.

I går kom nyheten som at Andreas Nedrebø blir løst fra kontrakten. Det er egentlig ikke så overraskende. Han er for god for 2. divisjon, men ikke god nok for Elite Serien. Da blir det sånn. Vi har mange talenter og da må de prioriteres. Vi ønsker Nedrebø lykke til videre!

Dagsavisen følger opp med ypperlig Vålerenga-stoff. Avisens leder for sport (er det lov å kalle han sportslig leder?), Reidar Sollie, har tatt turen til Valle i stedet for La Manga. Der har han fått snakke med klubbens sportslige leder Kjetil Rekdal. Det europeiske registreringsvinduet stenger i kveld, men det norske er åpent i lang tid framover. Rekdal kan fortelle at det er nå Vålerenga setter inn støtet på overgangsmarkedet. Vi kan ikke konkurrere mot de store ligaene, så vi må nesten vente på vår tur.

Nye spillere inn

I følge artikkelen vil Vålerenga hente en midtstopper, en back og muligens en midtbanespiller. At vi skal ha inn en stopper er en dårlig skjult hemmelighet. Det er kun Nakkim og Tollås Nation som holder nivået, og vi er ikke helt sikre på om skadeplagede Nation holder en hel sesong. I tillegg så mangler vi Sjefen med stor S. Wæhler er savna.

 

At vi vil ha en back syns vi er litt rart. Det kan tyde på at noen er på vei ut. Hvem vi vil ha inn veit vi rett og slett ikke. Spillerne skal ikke være dyre i drift eller koste skjorta i overgang. I tillegg skal de gå rett inn på laget. Det betyr nok at vi ser utenlands. Hvem veit, kanskje vi får en ny Brocken?

Det som er litt foruroligende er denne «kanskje en midtbanespiller». Vi er litt redd det betyr Zahid er forhandlinger med en annen klubb. For sånn ståa er nå, så trenger vi rett og slett ikke en ny midtbanespiller. Så det så.

Er Zahid på vei bort?
Er Zahid på vei bort?

Samtidig ser vi at Vajebah Sakor ikke fortsetter karrieren sin Vålerenga. Han har signert en låneavtale med nederlandske AZ Alkmaar. Avtalen varer bare til sommeren, så det kan jo være han er her når høstsesongen begynner.

Damelaget forsterker

Herrelaget har ikke hentet inn noen nye ennå, men det har damelaget gjort. Nyeste tilskuddet er midtbanespilleren Stephanie Verdoia. Hun kommer fra klubben Boston Breakers, samme klubb vi hentet Elise Krieghoff fra. Sotahjørnet har en god oversikt over de som har gått inn og gått ut. Vi noterer oss at Sota er i det optimistiske Hjørnet og tipper Vålerenga høyt opp på tabellen. Ingenting ville gleda oss mer enn å feire den nye St. Hallvards-dag (den dagen LSK matematisk ikke kan ta igjen VIF på tabellen) på egen stadion.

Legg igjen en kommentar