Dagboka torsdag 19. januar 2017

I dag byr Dagboka på; veteran hockey, Get-liga, landslagsfotball og en god gammaldags NRK-reportasje fra Jordal Amfi anno 1986. Det er bare å ta fram kaffekoppen og kose seg. PUCK Etter et begredelig tap borte mot MS i helga, er det blanke ark i kveld. Iskrigerne stikker til Lillehammer for bortematch mot LIK. LIK har … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. januar 2017»

I dag byr Dagboka på; veteran hockey, Get-liga, landslagsfotball og en god gammaldags NRK-reportasje fra Jordal Amfi anno 1986. Det er bare å ta fram kaffekoppen og kose seg.

PUCK
Etter et begredelig tap borte mot MS i helga, er det blanke ark i kveld. Iskrigerne stikker til Lillehammer for bortematch mot LIK. LIK har pleid å være vriene å møte på egen is, men vi regner med at gutta har fått beskjed om å komme seg opp i ringa. Vi regner med at Shampo og Roy Einar har gitt klar beskjed om at alle tre poenga skal bli med tilbake til Oslo. Vi tror også at gutta kommer til å levere.  De er pinlig klar over at matchen mot LIK er viktig. LIK ligger på 3. plass på tabellen med 56 poeng. Det er bare ett fattig poeng foran oss som ligger på 4. plass. Det begynner å bli tight på tabellen nå, og det skiller bare 11 poeng mellom tredje- og åttendeplass. Skal vi sikre oss hjemmebanefordel i sluttspillet må vi vinne kampene framover. Dette veit gutta. Sjekk ut hva Colin Spaberg Olsen har å si om kveldens match på klubbens facebooksider.

Face off er kl 18.30. Dersom du hiver deg i bilen rett etter jobb rekker du å være på plass for å støtte gutta live. Alternativt kan du følge matchen på Sumo.

Rullatornytt
Alle liker det når det sportes på TV. Men det er ikke alle idretter som er like enkle å følge med på – for alle! Er du en av de som sliter med å se idrett med med mer action enn curling, sjakk eller det årlige arrangementet EM i venting i Dortmund Wartehalle? Vel, da kan det hende du også sliter med å følge med på hockey. Du skal vite at du ikke er alene. Det flere som har det slik og saker om hvor utfordrende hockey er som TV-sport dukker opp i media med jevne mellomrom.

Det har vært en drøss av, mer eller mindre, kreative forslag om hvordan man kan gjøre sporten mer seervennlig for de som egentlig ikke bryr seg så mye. Blandt annet har greier som kiss cam og glødende puck vært prøvd og blir du, som oss, skeptisk når du ser dette?

https://www.youtube.com/watch?v=XlRCGR10uBg%20

Vel…da har vi en annen og bedre løsning som nok passer deg bedre. I dag kl 22:00 spiller nemlig Skedsmo Old Mustangs mot Gamle Oslo Rullators i 3. div. veteran.

Får du ikke med deg hva som skjer i denne kampen er’re ikke håp.

Håp er det derimot for vårt ene redaxmedlem som i anledning denne saken meldte følgende:

«Jeg husker hockey’n i gammle dager. Sørli plass var smekkfull av folk som så finalen på Jordal i -58 mellom Sovjet og Whitby Dunlops på en 20 toms svarthvitt tv-skjerm i elektrobutikken der. Ypperlig tv-underholdning den gangen, vi så alt, selv pøkken bevegde seg sakte på røff utendørs is, den gang gode rundetider på tiern var alt under førti» (BTW…dette var en thriller av en kamp som Whitby Dunlops vant 4-2)

Gode gamle dager på Jordal Amfi
Apropos fordums storhet. VPN-redaksjonen mimrer. Sjekk ut dette klippet fra Jordal i 1986. Skru opp lyden, hent en kaffekopp og kos deg!

BALL
NFF har visst seriøse planer om å vurdere Solskjær som kandidat til landslagstrenerjobben. De mest konspiratoriske sjelene i VPN-redaksjonen regner med at med Solskjær ved roret så vil landslaget bestå av mange Jim Solbakken-spillere. Tankerekka er sånn: Jim Solbakken er kompisen til Solskjær. Solskjær og Solbakken har vært medeiere i samme talentbyrå. Solbakken selger Solskjærs spillere dyrt til utenlandske klubber.

Andre i redaksjonen driter i å fundere over forholdet mellom Solbakken og Solskjær. De driter i å fundere over det fordi de ikke klarer å komme seg forbi tanken om at med Solskjær ved roret så blir landslaget enda mindre interessant enn om Hodgson skulle ha tatt over.

Atter andre har registrert at NFF har sett til Tyskland. Om det er lønnsnivå eller om det er konkrete navn de myser etter, er usikkert. Hvem veit. Det som er derimot er bombesikkert er at det bare er et tidsspørsmål før det opplyses om at Martin Andresen eller Jørn Andersen er i samtaler med forbundet om den jobben. Da kan man spørre seg: Er vi villige til å risikere økonomisk kollaps i norsk fotball eller en eventuell diplomatisk krise med Nord-Korea? Svaret på det er: Selvsagt, når premien er å synke enda noen hakk på FIFA-lista så satser vi alt!

Vålerenga i dag

Vi avspaserer fra klokken 14.00. Slenger oss i diselbilen og kjører ut av byen. Vi skal til Lillehammer for å se hockey!

 

Legg igjen en kommentar