Dagboka mandag 15. august 2016

Vi stoppa kjeften på skarrepakket fra Bergen. På fredag er vi klare til å stoppe kjeften til de høyrøsta og vulgære nordlendingene fra ytre Fauske også. Men først må vi komme oss gjennom 5 arbeidsdager… Ball Så jævlig deilig fotball er noen ganger. Spesielt er det deilig når man klarer å stoppe kjeften på skarrepakket … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. august 2016»

Vi stoppa kjeften på skarrepakket fra Bergen. På fredag er vi klare til å stoppe kjeften til de høyrøsta og vulgære nordlendingene fra ytre Fauske også. Men først må vi komme oss gjennom 5 arbeidsdager…

Ball
Så jævlig deilig fotball er noen ganger. Spesielt er det deilig når man klarer å stoppe kjeften på skarrepakket fra Bergen. Gutta våre var bedre enn mannslingene fra vest på gresset. Lille store Zahid raga som en kjempe ut på matta. Wæhler fikk blod og ble lappa sammen før han fortsatte å spille med hjertet utenpå drakta. Ikke mye sutring og syting der i gården (Heisan, Heltne Nilsen). Gutta ga alt ute på matta og vi ga alt på tribuna. Det er rett og slett innmari moro å gå på kamp om dagen. Kampreferatet vårt leser du her.

Kjetil Wæhler feirer 3-2 seieren over Brann med Klanen på Ullevaal i 2016
Kjetil Wæhler feirer 3-2 seieren over Brann med Klanen på Ullevaal i 2016

Så moro er det at vi gleder oss som unger til fredag, for på fredag er det ny match! Da erre den pissgule gjengen fra Ytre – Fauske som tar turen for å bli ydmyka på ordentlig gress. Kjøp billett allerede i dag. Dette blir moro!

Puck
Fredag spilte Iskrigerne treningskamp mot Dragons. Med Søberg på samling med landslaget fikk Moflang sjansen til å vokte buret. Det gjorde han strålende. Gutta vant 2-1. Det er alltid deilig å slå bønda fra Hamar. Det er deilig å slå smultbollene fra Enfold også. På torsdag har du sjansen til å se Iskrigera gjøre akkurat det. Da er det nemlig Sparta som er så heldige at de får seg en bytur. Stedet er som vanlig Jordal Amfi og pucken droppes kl 18.30. Billetten er latterlige 50 kroner. Ta en pølse fra kiosken på Jordal til middag og dra med deg kidsa og kjærringa.

U-18 laget spilte på søndag treningskamp mot byggefeltslaget Frisk Asker. Gutta våre vaska isen med pusekattene fra Asker og dro i land en velfortjent 6-1 seier.

Vålerenga i dag
Vi sutter på karamellen og drømmer om stemninga når vi slår skarrepakket på egen stadion. Vi var ute å tok noen nye bilder fra stadiontomta i går. Vi er så rause at vi deler noen av de med dere, slik at dere kan kjenne på følelsen av å glede dere dere også.

DCIM100MEDIADJI_0013.JPG

DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

Stadion tomta 16-08-2016
Stadion tomta 14-08-2016

 

 

Legg igjen en kommentar