Saken er VIF – saken er biff, og den serveres med LØK

Etter at Vålerenga var totalt overlegne Frisk i kvartfinalene (4-2 i kamper og 18-12 i mål) så ble semifinnalene i dag «trukket». Og med trukket så mener vi at Stavanger Oilers kunne velge mellom Vålerenga og Storhamar i semi’n. De valgte naturlignok agronomkollektivet fra stupetårnbygda. LØK og Vålerenga måtte derfor spille i den andre semi’n. … Fortsett å lese «Saken er VIF – saken er biff, og den serveres med LØK»

Etter at Vålerenga var totalt overlegne Frisk i kvartfinalene (4-2 i kamper og 18-12 i mål) så ble semifinnalene i dag «trukket». Og med trukket så mener vi at Stavanger Oilers kunne velge mellom Vålerenga og Storhamar i semi’n. De valgte naturlignok agronomkollektivet fra stupetårnbygda. LØK og Vålerenga måtte derfor spille i den andre semi’n.

I serien var LØK bedre enn Vålerenga, bl.a. takket være Vålerengas rekke på 10 kamper uten seier før jul. LØK holdt sg stabilt i toppen og endte på 2. plass, mens Vålerenga hevet seg på slutten og ble nummer 5:

Plassering Lag Kamper Seiere OT-seier Straffeseier OT-tap strappetap tap Poeng
2 LØK 45 29 1 2 2 0 11 95
5 Vål’enga 45 21 1 5 1 1 16 77

I kamper mellom lagene gikk det bedre. Vi har møtt hverandre 5 ganger i år og og Vålerenga 2 seiere mot LØKs 2 seiere og en seier på straffer:

LØK – Vålerenga 4-0
Vålerenga – LØK 1-2 SO (Vegard Aspehaug)
Vålerenga – LØK 4-1 (Martin Laumann Ulven (2), Jonas Knutsen, Tobia Lindström)
LØK – Vålerenga 1-2 (Knutsen, Jørgen Karterud)
Vålerenga – LØK 1-2 (Lindström)

Tar man med at LØK er en notorisk underpresterer og Vålerenga har ligaens største katalysator i Ulven Ylven så ser dette ut til å bli en spennende serie med overkommelig motstand og lykkelig slutt.

For øvrig: Lykkeønskninger sendes også i retning Hamar. Vi liker dere ikke, men vi misliker dere mindre enn de nyrike oligarkene. For mer om hva du kan forvente i  en semifinale uten vinnere trykk HER.

Legg igjen en kommentar