Dagboka mandag 29. februar 2016

Det er skuddår og vi har fått en bonusdag. Det betyr bare at 2016 gir oss en ekstra dag vi kan krangle med dama, komme for seint på jobb, glemme matpakken hjemme og tyne Annerledes-Anders fordi han stiller på jobben i shorts i februar. Dagboka er levert. Håkki På lørdag lå hele Oslo bada i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. februar 2016»

Det er skuddår og vi har fått en bonusdag. Det betyr bare at 2016 gir oss en ekstra dag vi kan krangle med dama, komme for seint på jobb, glemme matpakken hjemme og tyne Annerledes-Anders fordi han stiller på jobben i shorts i februar. Dagboka er levert.

Håkki

På lørdag lå hele Oslo bada i sol. Det var x-games på Tøyen og været frista mange til årets første utepils. Likevel møtte det i underkant av 2000 sjeler på Jordal for å se Vålerenga Hockey slå bønda fra Lillehammer. Slik gikk det ikke. Gutta våre gikk på et begredelig tap.  Man kan tape på den ærlige måten hvor man gir alt man har men det ikke holder inn. Og man kan tape fordi man ikke gidder å prøve. På lørdag var det krise. Gutta møtte ikke opp til kampstart. På lørdag var det krise. Det var vondt å se at gutta ikke spilte hockey på egen is. Misforstå oss rett, det var perioder hvor vi så tendenser. Men man vinner ikke matcher med tendenser. Man må være «på». Man må gutse og satse. Vålerenga skal være et hardtarbeidende lag som spiller enkel hockey. Det var lite av dette på lørdag. Kunne skrevet masse om dette men vi lar det være. Gutta veit sikkert at de to siste kampene har sugd lut. De er de som må gjøre jobben og komme seg opp i ringa. Vi gidder ikke messe om å være «kontrollert sinnsjuk» og at «kukken må frem». Vi nøyer oss med å minne gutta på at det enda er tre kamper igjen i grunnserien, at sluttspillet nærmer seg og at innsats slår talent! Så får det være opp til dem å gjøre jobben på isen. Derimot kan vi gjøre det vi pleier å være gode på, nemlig støtte gutta fra tribunen.

Neste og årets siste hjemmekamp (i grunnserien) spillers førstkommende lørdag. Da er det Stavanger Oilers eller prinsessa på erten som gjester Jordal. Vi kommer! Miniklanen kommer og la oss håpe at gutta på isen også stiller kampklare når pucken droppes kl 16.00.

Restefest

Rune Soltvedt som er sportslig leder i Brann mener det er fjollete å kalle Brann for et restemarked for Vålerenga.  Vi i VPN henger oss ikke så mye opp i hvilke ord man setter på ting. Dumpster diving , sneip-plukking, slumpefest eller restemarked er det samme uansett hvordan man snur og vender på det. Realitetene er at vi snakker om Vålerenga rejects. Sånn er det bare.

NFF i dag

Er ikke godt å si hva holder på med i NFF i dag. Dersom de overhodet gjør noe som helst er det større sannsynlighet for at det de driver med ligner mer på en sammenblanding av alskens reality shows enn å forvalte og utvikle norsk fotball. Et hett tips er at i dag driver de på med «Paradis øyråd ala Tangerudbakken», og at Hallgeir fra Luksusfellen er hyra inn for å sette opp budsjett.  Det som er helt sikkert er at vi aldri kommer til å få vite hva de folka egentlig gjør.

 

Legg igjen en kommentar