Dagboka fredag 12. februar 2016

Det er duket for en skikkelig Vålerenga-helg! Gled deg! I dag lar vi verden være verden når vi kun konsentrerer oss om Vålerenga og den kommende helgen. Lørdag klokken 14.00 møter Vålerenga det estiske laget Flora Tallin til kamp i Vallhall. Inngang koster kun 50 kroner (en fin måte å støtte klubben på). Dette blir … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. februar 2016»

Det er duket for en skikkelig Vålerenga-helg! Gled deg!

I dag lar vi verden være verden når vi kun konsentrerer oss om Vålerenga og den kommende helgen.

Lørdag klokken 14.00 møter Vålerenga det estiske laget Flora Tallin til kamp i Vallhall. Inngang koster kun 50 kroner (en fin måte å støtte klubben på). Dette blir Vålerenga sin eneste treningskamp på hjemmebane før serien starter. Vi tror det kommer bra med folk, så dette blir gøy!

Flora Tallin har gitt oss mange spillere, nåværende Vålerenga-spiller Enar Jääger kom derfra, og vi glemmer heller ikke Raio Piiroja, Tor Henning Hamre, Glenn Atle Larsen eller Kristen Viikmäe. Så kanskje får vi se en ny Vålerenga-spiller vise seg frem mot oss i morgen?

Søndag er det duket for den store Vålerenga-dagen! Dørene på Jordal åpner 13.00, kampen starter 14.00. Deretter går turen til Vallhall hvor matchen begynner 16.00. Banestorming er selvfølgelig tillatt etter at kampen i Vallhall er ferdig.

Freddy og Berre gjør comeback for fotballgutta, mens Glenn Jensen overtar etter Kjær som målvakt. Videre blir det et gjensyn med Lars Erik Lund og Ricky Nygård for hockeygutta.

Når det gjelder å komme seg fra Jordal til Vallhall så kan du enten ta en av bussen som kjører. Her blir det servering om bord hvis man ønsker det. Alternativt så kan man ta beina fatt. Distansen er 2 kilometer og med innlagt ølkjøp på Kiwi Jordal så er du utenfor Vallhall på en halvtime. Alternativ 3 er selvfølgelig t-banen mellom Ensjø og Helsfyr.

Det er meldt om bra oppmøte så har du et bestemt sted du vil sitte på tribunen på Jordal så anbefaler vi at du møter opp noe før kampstart.

I Vallhall blir det også salg av sesongkort, så har du ikke kjøpt det enda så er søndag en fin anledning. Det blir også ølsalg i kantina.

Vi gleder oss!

Skade på Sander Berge?

Vi har ikke fått bekreftet hvor alvorlig dette er enda, men Sander Berge måtte gå av banen etter syv minutter under G-19 landskampen mellom Norge og Slovakia i går.

Forhåpentligvis er ikke skaden for ille og Sander er tilbake for fullt neste uke.

En kommentar til «Dagboka fredag 12. februar 2016»

Legg igjen en kommentar