Dagboka torsdag 19. november 2015

Litt fotball og mye hockey i en kort og konsis dagbok i dag. Studietur Sju trenere fra utviklingsavdelinga til Vålerenga har vært på studietur i Nederland og Belgia. Der besøkte de både Feyenoord, PSV og Anderlecht. Kort oppsummert kan man vel si at gjengen fra Enga var imponert over alle klubbenes arbeid med de yngre, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. november 2015»

Litt fotball og mye hockey i en kort og konsis dagbok i dag.

Studietur
Sju trenere fra utviklingsavdelinga til Vålerenga har vært på studietur i Nederland og Belgia. Der besøkte de både Feyenoord, PSV og Anderlecht. Kort oppsummert kan man vel si at gjengen fra Enga var imponert over alle klubbenes arbeid med de yngre, men det var også klare forskjeller å spore. Anderlechts 11-åringer har for eksempel opp til 8 treningsøkter i uka, med stort fokus på det fysiske. Mer om turen og noen bilder finner du her.

Glenn Jensen gir seg
Iskriger, instagramkonge, Mr. Swag, profesjonell bestekompis, og Vålerengas reservekeeper stenger buret for siste gang i kveld. Glenn ble nok for alvor kjent for allmuen gjennom Iskrigerne, men for oss har han alltid vært reservekeeperen som psyker ut motstanderne. Mannen har imidlertid et hjerte av gull, og er ikke snauere enn at han flytta med Mats Zuccarello Aasen til både Russland og USA for å være profesjonell bestekompis i ett år. Det er respekt!

Takk for innsatsen og underholdninga Glenn! Vi ønsker deg lykke til videre! Ryktene sier at han ikke forsvinner ut av Enga, men bare opp i administrasjonen. Da kommer det sikkert noen syrlige kommentarer som setter motstanderne ut av spill på Jordal i de neste åra også.

Jordal i kveld
Motstanderen som ikke kommer til å få pucken forbi Glenn Jensen i kveld er det totalt uinteressante Kongsvinger Knights. VPNs sak om kampen kan du lese her.

Enga i dag
Vi møter opp på Jordal Amfi for å hylle Glenn Jensen i hans siste kamp!

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 19. november 2015»

Legg igjen en kommentar