Morten Berre gir seg i Vålerenga

Etter årets sesong er det slutt for en legende i Vålerenga. Morten Berre forlenger ikke sin kontrakt med Vålerenga etter 13 sesonger i klubben. Klubben og Morten er enige om å ikke forlenge kontrakten som går ut etter sesongen. Morten Berre kom til Vålerenga foran 2003-sesongen. Han har spilt 384 kamper for Vålerenga, ble seriemester i … Fortsett å lese «Morten Berre gir seg i Vålerenga»

Etter årets sesong er det slutt for en legende i Vålerenga. Morten Berre forlenger ikke sin kontrakt med Vålerenga etter 13 sesonger i klubben.

Klubben og Morten er enige om å ikke forlenge kontrakten som går ut etter sesongen.

Morten Berre kom til Vålerenga foran 2003-sesongen. Han har spilt 384 kamper for Vålerenga, ble seriemester i 2005 og cupmester i 2008. Samtidig har han sølv fra 2004 og 2010, samt bronse fra 2006.

Samtidig innehar han flere rekorder for Vålerenga. Han har flest obligatoriske kamper (384), flest toppseriekamper (297), flest europacupkamper (21 – likt med Freddy dos Santos) og er klubbens mestscorende spiller (78 mål).

Berre startet sin karriere i Skeid før turen gikk videre til FK Haugesund, Viking og St. Pauli. Etter sitt andre opphold hos Viking kom han altså til Vålerenga.

Totalt har Morten Berre 451 kamper i Tippeligaen, har scoret mål i 20 sesonger på rad. Han fikk også en landskamp for Norge, mot Nord-Irland, når han kom inn for Torstein Helstad og spilte de siste 13. minuttene.

Morten Berre sin siste hjemmekamp for Vålerenga blir mest sannsynlig på søndag når Odd.

Legg igjen en kommentar