Dagboka fredag 8. mai 2015

Ukas siste dagbok er her. Vålerenga må kutte i budsjetter etter cupfadesen og det er kamp mot Stabæk i morgen. Cupfadesen OK, vi skal komme med et siste oppgulp om cupfadesen. Vålerenga må kutte en million kroner fra årets budsjett etter at klubben røyk ut av cupens andre runde. Vi i VPN skal være helt … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. mai 2015»

Ukas siste dagbok er her. Vålerenga må kutte i budsjetter etter cupfadesen og det er kamp mot Stabæk i morgen.

Cupfadesen

OK, vi skal komme med et siste oppgulp om cupfadesen.

Vålerenga må kutte en million kroner fra årets budsjett etter at klubben røyk ut av cupens andre runde. Vi i VPN skal være helt klare her: Etter den rævva innsatsen mot Gjøvik/Lyn bør spillerne gå sammen og si at «Ja, dette var vår skyld og vi tar regninga for dette». Forhåpentligvis har de nok baller og ære til å gjøre det. Da skal vi ha respekt for gutta.

Nummer to: At man budsjetterer med å gå langt i cupen er heller ikke bra. Vålerenga har siden 2000 røket ut tre ganger i 2. runde, to ganger i 3. runde, to ganger 4. runde, hele fem kvartfinaler, to semifinaler og to finaler. At man da kan budsjettere med noe mer enn 3. eller maks 4. runde er håpløst. Spesielt når man tenker på at klubben er ute og kjører økonomisk fra før av.

Så da var det sagt.

Kamp i morgen

I morgen møter vi Stabæk og VPN har som vanlig skrevet en egen sak før kampen.

Les også: Sein lørdagskos og toppkamp på Ullevål

Vanligvis pleier vi å hetse motstanderen i våre før kamp artikler, men Stabæk er liksom så irrelevante og lite plagsomme at det ble vanskelig, uten at det føltes «forced». Så derfor droppa vi det mest og konsentrerte oss heller om fakta.

Kampen begynner 20.00 og det skal bli spennende å se hvor mye folk som møter opp. Etter de to siste kampene så er det ikke sikkert at det blir altfor mange, men det er jo et lokaloppgjør, så det er jo mulig. Vi estimerer cirka 10.000 tilskuere.

Vålerenga skal trene på Ullevaal i dag klokka 10.30. Vi regner med at det er mulig å komme seg inn for de som vil se på.

Fet konkurranse, fete premier

Vi har en konkurranse gående hvor du kan vinne en eksklusiv t-skjorte som er signert av en haug Vålerengaspillere. Både de som sparker ball og de som slår puck. For å være med skriver du om noe ved Vålerenga som engasjerer deg, på godt eller vondt, og sender til oss. Sara Uthus-Sævarang har skrevet om Bakern Børre, hva nå enn det måtte bety.

Legg igjen en kommentar