Dagboka mandag 27. april 2015

Det er mye glede i dagens bok. Gleder i form av trepoengere, sutring, ærlig erkjennelse og bursdagsbarn. Vålerenga i jubelrus Det var mye gøy som skjedde på elitenivå denne helgen. Først vant Tippeligalaget, så vant jaggu Toppserielaget også. La oss ta herrene først; de spilte jo tross alt på fredag. Les mer om kampen: Vi står … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. april 2015»

Det er mye glede i dagens bok. Gleder i form av trepoengere, sutring, ærlig erkjennelse og bursdagsbarn.

Vålerenga i jubelrus

Det var mye gøy som skjedde på elitenivå denne helgen. Først vant Tippeligalaget, så vant jaggu Toppserielaget også. La oss ta herrene først; de spilte jo tross alt på fredag.

Les mer om kampen: Vi står sammen, og kjemper – og vinner til slutt.

Sør Arena var åstedet for årets tredje trepoenger til Vålerenga. Fire kamper, 10 poeng, og treer på tabellen. Selv den mest eldste av de gamle grinebiterne på Gamle Konget trekker nå på smilebånda. Dette er den beste starten på mange, mange år – uten at vi skal rippe opp i hva som skjedde forrige gang Vålerenga-gutta gjorde det så bra.

Vi gleder oss til å ta imot Aalesund og pulsbelte-Aabrekk. Dette kan ikke bli annet enn tre poeng og storseier.

Tre poeng fra Bergen

Det er ikke så ofte Vålerenga skal til Bergen denne sesongen, men damelaget har i alle fall vært innom en tur.  Og for en tur! Arna Bjørnar var ingen match, og tre poeng i sekken på vei hjem. Gratulerer med årets første trepoenger. Vi har venta på’n, og nå kom den endelig.

Les mer om kampen: – Det smaker utrolig godt med årets første tre poenger!

Nå er det bare å lade opp til neste kamp. Den spilles lørdag 2. mai, en dato det ikke skjer noe annet Vålerenga-relatert (tror vi). Damene møter Trondheims Ørn – så det blir en helg med ørn og kanari, og vi tar kampen mot Ørn som et vorspiel.

Sutrende kanarifugler

Det går ikke så bra litt nord for Oslo. I går tapte de 0-2 mot Stabæk, og på søndag blir det nok enda et hjemmetap. Det går faktisk såpass på stumpene løs at benkesliteren Amahl Pellegrino la ut en twittermelding der han skrev «KLIPPEKORT» etterfulgt av en såkalt «klappe-emooji». Vi er ikke sikre på hva «emooji» er, men siden det er noe en kanarifugl bruker er det sikkert noe guffent.

Uansett så syns vi det er fint de lufter sånne ting ute i offentligheten, og ikke internt. Flott! Det er sånn det blir god stemning.

For stemninga er det vel egentlig ikke så mye å si på. Treneren, Runar Kristinsson, sier til VG at de hadde forventa å være dårlige, men ikke SÅ dårlige. Vi er helt enige, men vi syns de skulle stikke fingern enda lenger ned i det vonde hullet og erkjenne at jo; de er faktisk SÅ dårlige. Da er vi enige.

Gratulerer med dagen!

Det er mye glede her i verden, og noe av det morsomste er bursdager. Vi vil derfor gratulere Niklas Gunnarsson med 24-årsdagen.17033948136_eac88f9fdb_k

Gratulerer med dagen!

Vålerenga i dag

VIF2 møter Holmen på bortebane i kveld 19:00. Mer om det kan du lese på Vålerengas nettsider. Også leser vi artikkelen om første kamp i 1965-sesongen. Sesongen Vålerenga tok sitt aller første seriegull i fotball.

 

 

 

2 kommentarer til «Dagboka mandag 27. april 2015»

Legg igjen en kommentar