Tippeligaen tilbake på TV2

TV 2 kjøper CMore i Norge. Dermed er Tippeligaen tilbake på TV 2. TV 2 AS og Bonnier-selskapet C More Entertainment AB er blitt enige om at TV 2 overtar den norske delen av C More Sport og inngår en langsiktig og eksklusiv avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge. Alle … Fortsett å lese «Tippeligaen tilbake på TV2»

TV 2 kjøper CMore i Norge. Dermed er Tippeligaen tilbake på TV 2.

TV 2 AS og Bonnier-selskapet C More Entertainment AB er blitt enige om at TV 2 overtar den norske delen av C More Sport og inngår en langsiktig og eksklusiv avtale om salg og markedsføring av C More Film i Norge. Alle C More Norges rettigheter innen sport inkluderes i handelen.

– Vi ser frem til et tett og konstruktivt samarbeid med norsk fotball både på klubb- og forbundsnivå. Ved at alle kampene samles hos TV 2 kan vi utvikle samarbeidet og produktet videre og gi alle tilhengerne som følger fotballen og som ser frem til Tippeligastarten i april et enda bedre samlet tilbud, sier Adm. Dir./Sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2.

– Vi er glad for at TV 2 igjen får muligheten til å tilby det norske folk alle kampene i Tippeligaen, sier Sandnes. Han varsler at TV 2 ønsker å bidra til et nytt løft for norsk fotball, og vil utvide og ytterligere satse på den redaksjonelle dekningen av fotballen når TV 2 nå kan presentere et komplett tilbud av Tippeligaen.

Dermed tyder mye på at Tippeligaen vil være tilbake på TV 2 sine hender allerede før seriestarten.

TV 2 blir ledende på sport i Norge

Avtalen må godkjennes av konkurransetilsynet, som sikkert vil ha et ord med i laget nå som TV2 vil ende opp med å ha rettighetene til Tippeligaen, engelsk Premier League og Championship, samt spanske La Liga. CMore har også hatt rettighetene til Serie A, Europa League (4 kamper per runde), Allsvenskan, Skotsk fotball, samt den spanske og franske cupen. Av andre idretter CMore har hatt rettigheter til finner vi svensk ishockey, Tennis, motorsport, ridesport og kampsport.

Det er foreløpig ikke sagt noe mer rundt hvordan TV2 vil strukturere sitt sportstilbud. I dag har TV 2 flere kanaler som sender sport, gratis er TV 2 Sportskanalen, mens man må betale for de tre kanalene som idag sender engelsk fotball (TV 2 Premium 1, 2 og 3). Det som hvert fall er klart er at alt vil bli tilgjengelig på TV2 Sumo.

 

Legg igjen en kommentar