Dagboka torsdag 16. oktober 2014

Vålerenga dumper LifeWave, en legende legger opp og juniorgutta rakk ikke helt opp i sesongavslutningen. Vålerenga dumper LifeWave Det har vært mye kritikk etter at Vålerenga annonserte samarbeidet med LifeWave. Avtalen gikk ut på at vi gratis skulle få teste ut noen plaster, som lover gull og grønne skoger, helt gratis. I ettertid har det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. oktober 2014»

Vålerenga dumper LifeWave, en legende legger opp og juniorgutta rakk ikke helt opp i sesongavslutningen.

Vålerenga dumper LifeWave
Det har vært mye kritikk etter at Vålerenga annonserte samarbeidet med LifeWave. Avtalen gikk ut på at vi gratis skulle få teste ut noen plaster, som lover gull og grønne skoger, helt gratis.

I ettertid har det vist seg at LifeWave egentlig bare er tull og tøys. De har ingen dokumentert effekt og den eneste effekten man kan få av dette er placebo-effekten. Og da burde kanskje brukeren egentlig ta seg en tur til psykolog eller melde seg inn i Hypokondernes Landsforbund.

vif-fotball.no er følgende uttalelse publisert:

Etter at Vålerenga Fotball la ut informasjon om samarbeidet med Lifewave, har det kommet en massiv storm de siste dagene.

Vålerenga Fotball har ikke inngått noe kommersielt samarbeid med Lifewave, men vi har ønsket å teste ut deres produkt i en periode framover.

I ettertid viser det seg at både forbrukerombudet og legemiddelverket har krasse motforestillinger til dette produktet, og da har Vålerenga Fotball valgt å avslutte samarbeidet med Lifewave.

– Det har aldri vært vår mening å skulle lage noe støy med dette, og da trekker vi oss naturlig ut. Så får de offentlige instanser følge opp dette videre, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball.

Vi i VPN er glade for at klubben har tatt til fornuft og sagt takk, men nei takk til dette tullete greine.

En legende legger opp
Hanne Mellingsæter spiller sin siste kamp på søndag klokka 12.30 mot Trondheims-Ørn i Vallhall.

Hanne har spilt 293 offisielle kamper for Vålerenga, 54 av dem i Toppserien. Det er fortsatt 2 kamper igjen av sesongen og hun kan da ende opp på 295 kamper. Hun kom til Vålerenga i 1997 som 16 åring og det er vel ingen som har vært i klubben like lenge. I følge vif-fotball.no er det kun Henry «Tippen» Johansen har flere sesonger i klubben.

VPN oppfordrer alle til å ta turen for å se sesongen siste hjemmekamp og samtidig hylle legenden!

Juniorlaget på 2. plass
Vålerengas juniorlag har kjempet i toppen i interkretsserien i år. Foran siste runde var det jevnt og enkle forutsetninger: Vålerenga måtte vinne mot Asker, mens Stabæk måtte tape mot Bærum.

Slik gikk det ikke. Vålerenga tapte 3-1 mot Asker, mens Stabæk banken Bærum 4-1. Dermed ble det sølv på våre gutter. Tredjeplassen gikk til LSK, et hav bak våre gutter.

Vi gratulerer med en vel gjennomført sesong!

Rosenborg på søndag
Søndag klokken 20.00 møter vi Rosenborg i Trondheim. Ønsker du å lese mer statistikk så har vif-fotball publisert en god statistikkpakke før kampen.

Sjappa skal ha storsalg!
Det er visstnok klart for tidenes Sjappesalg. Fra lengst bak i garasjen skal Sjappesjef Frode Veie ha funnet saker fra kolleksjonen til cupfinalen i 1997! Samtidig skal det ha blitt gjort godt håndverk og tvisten med Kappa er løst. Dermed har man fått inn 10 paller med drakter, jakker, shorts osv.

De essensielle datoene:

 • Onsdag 29 oktober kl 1700-2000
 • Torsdag 30 oktober kl 1000-1700
 • Fredag 31 oktober kl 1000-1700
 • Lørdag 1 november kl 1000-1500

De essensielle tilbudene:

 • Div skjerf/luer : 3 for 100,-
 • Div dametopper: 3 for 100,-
 • Div hettegenser/genser/jakker (nyere modeller) Både barn/voksen strl 3 for 400,-
 • Jubvarer/97cupfinale 3 for 200,-
 • Kappa-produkter 3 for 200,-
 • (Gjelder ikke strikkejakke, den selges for kr 300,-)
 • Glass 4 pk vann,øl,shoot 2 pk for 100,-
 • Hipster/string 5 for 100,-

Du kan holde deg oppdatert på Facebook ved å melde deg på her.

Hockeymatch
Det er duket for fight på Jordal i dag når Lørenskog kommer på besøk. Mer om kampen kan du lese på Klanen.no som har en fin før match-artikkel.

Vi noterer samtidig at dommerjævelen Svein-Erik Edvartsen har sagt opp jobben som Sportsdirektør i Lørenskog. Mannen som har uttalt at han hater Vålerenga har fått jobb i NFF og skal nå sørge for rekruttering av dommere, særlig de som har minoritetsbakgrunn. Bra tanke det, men at NFF ønsker å bruke Norges mest udugelige fløyteblåser til denne jobben kan neppe føre til noe godt.

VPN på Facebook
Helt til slutt i dagens Dagbok så bedriver vi litt egenpromotering for Facebook-side vår. Du kan enten trykke her eller søke opp VPN når du er inne på Facebook, så finner du oss.

Der vil det innimellom dukke opp en del poster og bilder som du ikke vil finne igjen på nettsiden vår.

Samtidig må vi få takke de 4103 personene som i skrivende stund følger oss. Takk! På en drøy uke har det blitt et par hundre flere av dere og vi lurer på om vi kan nå 5000 følgere før sesongen er ferdig. Hmmmm…

Dagens film
Vi kommer til å prøve oss med å legge ut noen filmer innimellom i Dagboka fremover. Da fisker vi opp litt nytt og gammelt som vi finner rundt omkring på internett, stort sett YouTube.

Dagens film er en som ble laget av klubben i 2010 og har med mange historiske øyeblikk, en tidligere trener, tidligere styreforman, tidligere daglig leder og NATO-sjefen. Så da er det bare å lene seg tilbake og nyte nesten 9 minutter med Vålerenga på en torsdags ettermiddag.

Legg igjen en kommentar