Dagboka torsdag 14. august 2014

I motsetning til fotballforbundets disiplinærkomité retter vi opp feila fra i går pluss litt til Kjeivhendt disiplin Gårsdagen var den offisielle verdensdagen for venstrehendte, noe som selvfølgelig inspirerte fotballforbundets disiplinærkomité til utstrakt venstrehåndsarbeid. Og vi som hele tida trodde Viðar Ørn fikk et usannsynlig direkte rødt kort i fleisen for forsiktig dytting av en eglete … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 14. august 2014»

I motsetning til fotballforbundets disiplinærkomité retter vi opp feila fra i går pluss litt til

Kjeivhendt disiplin
Gårsdagen var den offisielle verdensdagen for venstrehendte, noe som selvfølgelig inspirerte fotballforbundets disiplinærkomité til utstrakt venstrehåndsarbeid. Og vi som hele tida trodde Viðar Ørn fikk et usannsynlig direkte rødt kort i fleisen for forsiktig dytting av en eglete sarpebølle! Overgrepet ble flytta et hakk ned og skildres som kneing på baksida av et lår, komitéen toer sine hender og kampens store synder, dommer Tom Harald Hagen, får full støtte. Gratulerer!

Sølv er nederlag
Vi fikk én kommentar til Dagboka i går. På grunn av våre generelt sviktende tastekunnskaper ble kommentaren dessverre slettet mens vi prøvde å gi et fornuftig svar til en fornuftig irettesetter. Men altså: Vi skrev at Nederland hadde to sølv i VM, og ble selvsagt korrigert: Nederland har tapt tre finaler.
Vi hadde helt glemt at det går an å tape for Spania. Men det bare forsterker inntrykket vårt av at Nederland er en gjeng med tapere.

Max uttelling
Vålerenga fremstår som overgangsvinduets desiderte vinnere. To spillere – Calvo som benkefyll og Alba uten tilstrekkelig matching – har fått studieplass i henholdsvis IFK Gøteborg og i norsk første divisjon. Norges raskeste midtstopper og altmuligmann, Max Bjørsvik fra Sotra, inn sammen med ungdomstalentet Mattias Totland fra Fana. Høy strilefaktor kompenseres med å leie ut kongen i kassa til Sarpsborg (eller lille Vålerenga 2 om du vil)

Oppdateringer

  • Århundrets tippeligakamp i Stavanger som endte 5-5, ble kommentert av alle andre mens VPN tok tjuvperm. Nå er det i seneste laget, men vi vil likevel bemerke at dette ikke var en kamp der Vålerenga tapte to poeng, men der Vålerenga vant ett. Viking hadde Vålerenga på gaffern nesten hele kampen igjennom, men visste det ikke selv. Men gøy var det!
  • Vi sier ikke at Celtic er raua, men tror Celtic hadde vunnet på å si UEFA litt i mot. UEFA er ikke annet enn et forvokst NFF, regelrytteriet som velta Legia Warzawa er uforståelig for folk flest. Tausheten til Deila tolker vi som applaus. Men han er unnskyldt, han har jo bodd i Drammen i åtte år.
    En gang biltjuv, alltid biltjuv.

Vålerenga i dag
Bussene blir snart utsolgt, men det er ikke helt umulig å få både buss- og kampbillett til Vårt Åråsen søndag. Kjapp deg til Sjappa!

Legg igjen en kommentar