Dagboka torsdag 16. januar 2014

Det eneste gode med TV2 er at Morten Stokstad er borte. Det trodde vi også at mandagskampen var. Gårsdagen var dagen for triste nyheter til fotballsupporterne. Valgkomiteen i NFF klarte ikke å finne motkandidat til Yngve Hallén og fotballsjefen i TV2 bekreftet langt på vei at «den forhatte» mandagskampen ønskes tilbake i stedet for fredagskamp. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. januar 2014»

Det eneste gode med TV2 er at Morten Stokstad er borte. Det trodde vi også at mandagskampen var.


Gårsdagen var dagen for triste nyheter til fotballsupporterne. Valgkomiteen i NFF klarte ikke å finne motkandidat til Yngve Hallén og fotballsjefen i TV2 bekreftet langt på vei at «den forhatte» mandagskampen ønskes tilbake i stedet for fredagskamp.

En splittet valgkomite foreslår gjenvalg av Yngve Hallén, fire av seks går inn for at fotballpampen får fortsette. Tilsvarende tall i supporterkretser er sju av hundre.

Les mer: 93% av supporterklubbene ønsker ny ledelse i NFF(VPN)

Vi har ingen undersøkelser som viser hvor mange prosent av supporterne som ikke ønsker mandagskampene velkommen tilbake, men tipper røft 120. Blant arrangører som ikke ønsker bortesupportere på sine kamper er tilsvarende tall det dobbelte.

Les mer: Mandagskamp (Norsk Supporterallianse)

NTFs nye direktør har, uavhengig av denne saken, ønsket et møte med NSA for å ha en dialog om blant annet produktutviklingen av norsk fotball. Dette skjer i neste uke. Har du som supporter synspunkter som du vil ha fram i møtet med NTF? Send en epost til posse@fotballsupporter.no

I løpet av 2 uker er det klart om mandagskampen er tilbake på bekostning av fredagen. Vi sier som tanta til Ole Brumm – Nei, takk, ingen av delene! Fotball skal spilles i helga!

Lyset i vintermørket er at innen 1. februar skal TV-kamper og oppsett frem til runden 16. mai være klart.

Noe ser ut til å være klart allerede. I den foreløpige terminlista har Vålerenga fått minst én lørdagskamp: Runde 16 – lørdag 19. juli Godset – Vålerenga. Vi tipper at kvalifisering for Europa-spill i Drammen er årsaken til dette. Søndag 13. juli er det VM-finale på TV så hele runden (bortsett fra Haugesund-Stabæk) er satt opp som lørdagskamper. Sjansen er altså temmelig stor for at vi får Vålerenga – Rosenborg på Ullevaal lørdag 12. juli

101-års jubileet feires med tirsdagskamp mot Stabæk på Ullevaal Olsokaften. Hvorfor? Skal vi tippe sparring mot Real Madrid i beste NorwayCup-tid selv om kidsa ønsker seg hele Norges Cardiff.

Re:tur 2014
Retur-kampanjen fortsetter, sesongkort for 1000 spenn. Les mer om det fantastiske tilbudet på klubbens sider. De som ønsker sesongkort til  lavpris kan med fordel bruke Facebook for å finne ververe eller noen å verve:

Vålerenga Re:tur 2014 – For de som ønsker sesongkort til kr 1000

Før nyttår var det solgt 2403 sesongkort mot 3400 totalt for forrige sesong.

Vålerenga i dag
Rosenborg – Vålerenga kl 18, retur rett etter kampen

Legg igjen en kommentar