Dagboka onsdag 15. januar 2014

Lille lørdag, en festdag. For deg som viser kåthet og glede uten å lese Cupido. Løpetrening i Vallhall Forrige sesong så vi ofte, og mye, at Vålerenga var dårlig trent. Det skal ifølge VIF-trener Kjetil Rekdal ikke gjenta seg i år, så nå er det løpetrening. Det er forsåvidt bra, samtidig lurer vi på om … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. januar 2014»

Lille lørdag, en festdag. For deg som viser kåthet og glede uten å lese Cupido.

Løpetrening i Vallhall
Forrige sesong så vi ofte, og mye, at Vålerenga var dårlig trent. Det skal ifølge VIF-trener Kjetil Rekdal ikke gjenta seg i år, så nå er det løpetrening.

Det er forsåvidt bra, samtidig lurer vi på om det gjennomføres grundig grunntrening. En idrettsutøvers evne til å unngå skader og slitasjeskader, avhenger i stor grad av om grunntreninga er på plass.

Fikk mest i grasrotandel
Vålerenga Fotball er klubben som har mottat klart mest penger fra Norsk Tippings grasrotandelen. Rett i overkant av 2,38 millioner har det tikket inn på klubbens konto i løpet av 2013.

Det er en bra sum penger. Dagboka vet at også mange andre av lagene i VIF har fått inn anseelige summer. Likevel oppfordrer denne dagboka deg til å gi grasrotandelen din til foreningen. Da kan midlene disponeres til alle idrettene fra en demokratisk valgt forsamling. Det har i mange år blitt praktisert et solidaritetsprinsipp i Vålerenga. DA er det synd at store, tunge aktører som VIF-Fotball og VIF-Hockey tar for seg, mens innebandy og hands står med lua og hånda.

Sein og dårlig dagbok i dag
Dagens dagbokist har etter en alvorlig skade hatt voldsomme søvnproblemer, og dermed måtte gå til anskaffelse av sovemedisiner. Det er ikke et helt enkelt prosjekt.

Først fikk man døgnrytmen ødelagt av sterke smertestillende medisiner, og dermed ble det nye piller for å få sove. De er såpass potente at man sovner med et smell rundt midnatt, og ikke er i nærheten av å være våken før langt utover ettermiddagen. Å der gikk det til hælvete med alt som har av produktivitet å gjøre.

Dette legger også sterke dempere på en manns glede av å legge egg. Sjøsetting av makreller er ikke med en medisintung mage hva det en gang var. Det er faktisk helt umulig. Selv etter å ha spist nærmere en kilo lasagne, er det ikke snakk om å få lagt noe kabel.

Dagboka anbefaler derfor å unngå skader, og nye godt av en medisinfri, ølrik onsdag.

Vålerenga i dag
Sportsquiz på Bohemen
Flatfyll i snødrevet på Vålerenga Vertshus

Legg igjen en kommentar