Dagboka torsdag 7. november 2013

Det er fremdeles håp for medgangssupporterne på Vålerenga – spell sjakk! Bohemen Live Det var innspilling av Bohemen live i går. Morten «Distriktspolitisk talsmann» Nydal, Kjetil Rekdal og Anders Grydeland fra VPN var gjester. Kjetil var i god form, alvorlig og flirende. Veldig taletrengt. Prata om penger, formasjoner, spillere og sånne kjedelige ting. DittOslo lurte … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. november 2013»

Det er fremdeles håp for medgangssupporterne på Vålerenga – spell sjakk!

Bohemen Live
Det var innspilling av Bohemen live i går. Morten «Distriktspolitisk talsmann» Nydal, Kjetil Rekdal og Anders Grydeland fra VPN var gjester. Kjetil var i god form, alvorlig og flirende. Veldig taletrengt. Prata om penger, formasjoner, spillere og sånne kjedelige ting. DittOslo lurte på om VPN ville sette søkelyset på Rekdal nå som vi har gitt NFF kokos en periode. Vi tror DittOslo egentlig putter i seg mye A-preparater.

Se også: Rekdal: – Har lagt lista for høyt (Bohemen Live)

Jan Gunnar Solli maner folk til Ullevaal med denne meldinga:
Jeg vil oppfordre folk til å komme på kamp for å se en gjeng som spiller skjorta av seg – Fordi vi skjemmes over at vi ikke har vært bedre i år!! Men uansett hva man gjør eller tenker så MÅ man bare forsøke å legge ting bak seg. Noen ganger er det knalltøft! Kan skrive til du blir grønn, at man er misfornøyd med sin egen innsats personlig! Og når man som lag ikke lykkes så hjelper det ikke akkurat på. Men jeg ser ihvertfall lyset i enden av tunnelen og gleder meg til den jobben som skal gjøres på Søndag! Å jakte en siste godfølelse før sesongen er slutt er verdt å gå i krigen for!! Vi trenger all den støtten vi kan få! Og til alle dere som alltid støtter Vålerenga – Dere er fantastiske!

Niks Kamma
Nei, da blir det ikke HamKam som sender oss ned i første som dagboka antydet i går. En ting var at Ranheim var for sterke i kvalik-kampen, men dommerjævern hjalp til så godt han kunne og ga en HamKam-spiller det andre gule og rødt for snubling i feltet. Tom Egil Olsen har meldt seg inn i gjengen av altfor mange norske dommere som ikke ser forskjell på skuespill og tryning. Sørgelig svakt, Tom Egil!

Trenernytt

Svennis (Sven-Gøran Eriksson) har skrevet bok om at han aldri var i kontakt med Vålerenga

I går skrev Dagbladet:

For Vålerenga var det smigrende at et stort navn som Svennis ble koblet til klubben.

– Det er hyggelig at vi blir nevnt i sammenheng med Sven-Göran. Men jeg vet ikke om det er like hyggelig for Sven-Göran, svarte styreleder Åge Petter Christiansen.

Hva i all verden er det Skjerfet babler om? Hva er det som er så uhyggelig med Vålerenga? Eller antyder han at svensken er sur for at Vålerenga valgte Rekdal framfor ham?

Martin (Andresen) står på lista over aktuelle trenerkandidater for stakkars Brann. Huttetu. Kanskje likså godt å ta en tur ned i Adecco framfor å bli meia ned av vår egen torpedofotball i Brann 2014.

Enga på topp
I mangelen på hyggelig stoff om Vålerenga har vi funnet dette uforståelige kampreferatet fra et Vålerenga i medvind:

Oslo Schackselskap – Vålerenga 2,5-3,5
Svarts konge har forvillet seg inn på hvits banehalvdel. Det kan være lett å gå seg vill i de mange fristende mulighetene når man spiller hvit i en slik stilling, men Sagafos holdt tunga rett i munnen i jakten på svarts konge. 49.Txc4†! En konkret vinstvariant som er grei å regne ut når man får øye på førstetrekket. 49…Kxc4 50.b3† Kc3 Stubberud hadde tapte springeren også etter 50…Kc5 51.Dd6† Kb5 52.bxa4†. 51.Dd3† Kb2 52.Dd2† Ka3 53.bxa4 Kxa4 54.f4 og Sagafos vant med en springer ekstra.

Det var Aftenposten som skrev dette tirsdag i anledning starten på Eliteserien 2013/2014. Etter de første rundene ligger nyopprykkete Vålerenga nå bare et halvt poeng bak serieleder Asker. Det ryktes at sensasjonslaget vårt har flere leiesoldater, blant annet fra Balkan.

Hvor mange er egentlig interessert i sjakk? Er Vålerenga Sjakk med i VIF?
Nei! Ikke får de lov heller. Ikke er det idrett og ikke er det sport.

Uenig? Ta diskusjonen her

Vålerenga i dag
Sjakk matt

Legg igjen en kommentar