Dagboka torsdag 18. juli 2013

Fotballtørke, billettsalg og litt mimring er det vi har å by på i dag En eller annen gang begynner vel fotballen å rulle igjen, men foreløpig ser det mørkt ut. Sånn er det når alt skal legges til rette for å hjelpe norske lag på vei til Europa, det er viktig med uthvilte bein på … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. juli 2013»

Fotballtørke, billettsalg og litt mimring er det vi har å by på i dag

En eller annen gang begynner vel fotballen å rulle igjen, men foreløpig ser det mørkt ut. Sånn er det når alt skal legges til rette for å hjelpe norske lag på vei til Europa, det er viktig med uthvilte bein på Alfheim, Høddvoll, Lerkendal og Røkkeløkka. Derfor må resten av tippeligaen tvangsferieres og ringvirkningene er til å ta og føle på. Plutselig må vi dikte opp nye unnskyldninger for å ta oss en øl, og det er ikke lett i sommervarmen. Attpåtil må vi dikte dagbok, for livet rundt oss har jo ikke en dritt å tilføre.

Billetter rives bort
Nei, det er ingen grunn til å vente på at billettene til Klanens 3-dagers jubileumsfest under brua 9.-11. august legges ut på Bohemen, Vålerenga Vertshus, Enga Bar & Café, Rock & Rolls og Last Train den 1. august.

børst-og-ball-i-100-år-plakat-liggende-470x331Ta turen til Sjappa først som sist, det er ikke plass til mer enn 1500 gjester hver dag. Dette er festen som ikke blakker deg, kun 400 spenn for hele helga. I går startet forhåndsalget for klansmedlemmer i Sjappa.

Les mer om hele programmet på klanen.no

Talentfabrikk – og hva så?
Mandag jublet vi for framtida, juniorene våre hadde nok en gang vist Norge fotballveien og vunnet U19-turneringa på Hamar. Men hva så? Skal vi virkelig juble over at klubben renner over av talenter som om kort tid må på bondelandet for fortsatt å få spille fotball på et anstendig nivå? Er det helt konge at selv de største talentene må se langt etter den kongeblå trøya, at det nærmeste de kommer A-laget er som motspillere til Vålerenga?
Sånn er det bare. Livet er en bløff.

Dagboka for 15 år siden
Slankekur… bare ordet får store deler av VPN-redaksjonen til å skjelve i buksene… Men, nå er det Vålerenga som skal slankes, heldigvis ikke oss! Som et ledd i denne slankekuren er Fredrik Gärdemann leid ut til Skeid resten av sesongen. VPN ønsker lykke til for «svensken»! Skoglund er jo allerede leid ut, og markerer seg vel sånn halvveis på Skjetten, han kommer neppe tilbake til oss. En annen spiller som definitivt er på vei ut er Håvard Lunde.

VPN beklager dette sterkt, men «livet må gå videre» som det heter. Uansett, Håvard er Håvard og vi er ganske sikre på at Håvard vil returnere til klubben på et eller annet vis en gang i fremtiden. Vi på VPN hadde for vår del ønska oss en type verdigere avskjed med Håvard. Lørdag ga vi Tjærnås følgende hint:

Håvard bør byttes inn på Bislett, minst en halvtime hvor det samtidig opplyses om at «unge Lunde spiller i dag sannsynligvis for siste gang for Vålerenga på Bislett».

Såpass fortjener den siste bohem, en æra er slutt når Håvard forlater klubben!

Lars lyttet til forslaget men lovte vel ingenting, det han derimot sa var at klubben ville sette inn alle krefter på å beholde Håvard i laget. Håvard er en svært viktig inspirator i miljøet og er «gull verdt» utenfor banen. Både Håvard og jeg (Lars altså) ser at det blir vanskelig for han å spille seg inn i Vålerenga igjen så vi håper han vil takke ja til et tilbud om å utføre treneroppgaver/andre ting i klubben, og som alle vet; vi har jo et lag i andre divisjon også, og det er full anledning til å spille seg inn på førstelaget via en god innsats der…

Vålerenga i dag
Egentrening uten ball.

Legg igjen en kommentar