Dagboka onsdag 22. mai 2013

Skuffa og vonbroten Dagbok fra nynorskland uten dekning. Vi får håpe det blir bedre i morra. Bitter og skuffa Reka har all grunn til å være bitter og skuffa, som han sa til pressen etter kampen i går etter to tapte poeng i siste sekund av overtiden i Sarpsborg. Alle er skuffa og bitre, men … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. mai 2013»

Skuffa og vonbroten Dagbok fra nynorskland uten dekning. Vi får håpe det blir bedre i morra.

Bitter og skuffa
Reka har all grunn til å være bitter og skuffa, som han sa til pressen etter kampen i går etter to tapte poeng i siste sekund av overtiden i Sarpsborg. Alle er skuffa og bitre, men den mest bitre og skuffa må være undertegnede som for anledningen er tvangssendt til indre Nordfjord. Jeg hadde ordna meg med Csport-abonnement og i det digre turisthotellet er det gratis internett og greier. Men betong er betong, og betong er ikke alltid kompatibelt med dekning og web-TV. Det var så vidt jeg fikk inn signaler nok til oppdatering av halve dekninga av Sarp-VIF på VG-live. Så noen dagbokkommentar om kampen i går får dere ikke, men når VPNs referent har rista av seg skuffelsen, kommer det sikkert en ondsinnet bortforklaring av tragedien i Sarpsborg på nettsidene våre.

Tilbake til hotellivets gleder. Selv i Nordfjord har de TV på rommene. Ved frokosten i dag spurte dama på naborommet hva jeg syntes om kampen. Hu hadde sett alt på TV. Ikke favorittlaget sitt, for Zebra var ikke installert, men Vålerenga. Ja, trur dere ikke det fordømte hotellet hadde CMore på kanallista uten å si fra. Nå snakker vi bitter. Og skuffa.

For øvrig ryktes det at kampen endte 3-3.

Neste kamp
Rosenborg er raua, det veit alle, men selv mot dem kan ikke Vålerenga regne med en sikker trepoenger. Rundjulinga ligger faktisk på lur, så dere som søker tribunen bare når vi vinner, må vente til onsdag. Andredivisjonslaget Asker skal få så føyka står.

Trur vi nå, ja!

Uansett, dem som vil se om Vålerenga staker ut sikker kurs mot Ullevaal eller går seg vill, må få ut finger’n eller la være. Billetter kan kanskje kjøpes ved inngangen, men det oppfordres til forhåndskjøp. Billettsalget starter i Sjappa i morgen torsdag 23. mai klokka 10. Åpent salg for medlemmer av klubb og Klan. Vi er tildelt 180 sitteplasser for familiefolk, 200 bols for voksne, 100 for barn. Og vi har fått omkring tusen ståplasser, kr. 150 for voksne og kr. 50 for barn.

Prisen for voksne barn er ikke angitt, men den er vel, som vanlig, uforholdsmessig høy.

Vårt Åråsen
Plutselig kan cupen bli for bønder, så for å være dønn sikker på at Vålerenga får den seier’n dere betaler for, er Lillestrøm-Vålerenga bænkers. Kampen har ikke avspark før søndag 30. juni klokka 15.30, men bortefeltet er utsolgt lenge før det.

Billettene til kampen på Åråsen legges ut i morgen torsdag klokka 10. Åpent salg for medlemmer av Klan og klubb. Pris kr 190,- Vi har fått tildelt 1800 plasser.

Vålerenga i dag
Andrelaget smadra Kjelsås 2-1 søndag og taper aldri. I kveld er det nye tre poeng å hente.
Vålerenga 2 – Nesodden i Vallhall klokka 18. DittOslo sender kampen her. Radiofantomene Rune og FrankO kommenterer det som skal kommenteres og vel så det.

Vålerenga ligger på delt topp i Oddsenligaen avdeling 1. Nesodden ligger aleine i bånn.

Landslaget i morgen
Hei, Drillo! Nå må’ru faen meg tru oss! Berre på landslaget!

Dagboka nå
Jeg ser et lite gløtt i det våte stålteppet som har senket seg over turistmagneten i Loen. Best å publisere mens det ennå er håp, for på Vestlandet har tydeligvis ikke internett kommet for å bli.

Legg igjen en kommentar