Dagboka mandag 6. mai 2013

Nå skinner sola over Enga! Vi raser oppover tabellen som en edderkopp på speed. Det ble riktignok tap for damene, men med tre viktige poeng for herrene samtidig som ishockeylandslaget med tre vålerengaspillere i troppen leker med verden, er livet mer enn greit. Kampen mot Sandnes Ulf Vi går ut og feier gølvet med dem … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. mai 2013»

Nå skinner sola over Enga! Vi raser oppover tabellen som en edderkopp på speed.

Det ble riktignok tap for damene, men med tre viktige poeng for herrene samtidig som ishockeylandslaget med tre vålerengaspillere i troppen leker med verden, er livet mer enn greit.

Kampen mot Sandnes Ulf

Vi går ut og feier gølvet med dem i første omgang. Sandes Ulf ser ut som det drittlaget dem faktisk er fra vi går på banen til Diego Calvo og Simon Larsen har ordna en komfortabel 2-0 ledelse. Utover i omgangen kommer Ulf litt mer med og i andre omgang er rollene byttet om. Ulf trykker oss hjem i banen og det er noen misser foran mål som er en nedrykkskandidat verdig. Ulf som normalt er leie å møte i Sandnes gikk av banen med 0 poeng og vi kunne juble hele veien tilbake til vår herlige hovedstad.

Det eneste som bekymrer dagboka etter kampen er at I og gutta velger å ligge over i Sandnes etter kampen. Hva skjer? Er det en bondeinspirert versjon av «slumming», er det et opplegg i regi av Lars Monsen, eller har man begynt å slenge penger etter teambuildere på Valle? Dagboka veit ikke, men håper gutta sto opp med skallebank og skrittkløe, det er i tilfelle velfortjent etter 3 poeng på bortebane.

Kampen mot Avaldsnes

Damene møtte nyopprykkede, men hardtsatsende  Avaldsnes og vi forventet tre poeng. Til tross for at spesielt første omgang var bra, årsbeste om vi skal tro damene selv, ble det dessverre 0 poeng denne lørdagen. Vi gleder oss over spillemessig fremgang og trøster oss med at spillet gir løfter om mange poeng og tabellklatring i tiden fremover. Den vanskelige andresesongen meg opp i rumpa!

Bilder fra den kampen kan du se her.

Junior elite

Du vet det går mot en sesongåpning som normalt, når juniorlaget slåss i toppen av interkrets. Denne gangen var det Ull/Kisa som fikk unngjelde, til tross for at de er tabelljumbo klarte de å begrense tapet til 2-3, men det holdt for oss.

Spekulasjoner om salg

Vi kunne i helgen lese at Vålerenga risikerer å miste Fellah og Ogude, dagboka lar seg verken overaske eller skuffe. At vi risikerer å miste Fellah er vel ganske åpenbart og har vært oppe i forbindelse med at han ikke har forlenget kontrakten med oss, synd for Fellah er i ferd med å finne tilbake godformen. At Ogude er på vei bort er også gammelt nytt, det var vel oppe i forbindelse med hjemkomsten fra afrikamesterskapet. Så gammel overkokt spikersuppe får ikke dagboka på tuppa, «nyhetene» er like sjokkerende som at Ogude har pådratt seg karantene for tre gule kort og må stå over mot Hønefoss på onsdag.

Ishockey

Vålerenga er den klubben med flest landslagsspillere i Roy Johansens tropp, så klubben kan slå seg på brystet når vi topper vår pulje og pisser på verden. Det er muligens en liten overdrivelse etter å ha møtt Slovenia og Danmark, men topper gjør vi så definitivt.

Cupen er fortsatt ikke ræva

Tredje runde settes opp i dag og dagboka tror vi får en kjøretur i retning Trondheim/Kristiansund. Bakgrunnen er at NFF setter opp kampene og vil vel ganske sikkert prøve å sette opp oss, Rosenborg og Brann så vi får hjemmekamper i de litt større rundene som venter. Så da er det bare å karre seg dit.

Vålerenga i kveld

I dag er det kamp for andrelaget i Valhall kl. 19 og kampen går mot selveste Drøbak/Frogn. Du behøver ikke være autist for å huske tilbake til tiden hvor båttur til Drøbak var årets tur med førstelaget. Det var tider det.. Dittoslo.no streamer kampen i kveld, så da kan du for en stakket stund bruke mediaspilleren din til annet enn tyske pornosnutter.

Selv ikke restskatt og all verdens kjønnssykdommer kan tørke av det fliret vi rusler rundt i Oslos gater med om dagen, nå mangler vi bare at Tina og damene får betalt for herjingene sine!

Legg igjen en kommentar