Dagboka mandag 29. april 2013

Det er deilig å begynne en ny uke etter seier for gutta og ny opphenting med damene. Hvem hadde trodd at vi etter en strengt tatt elendig sesongstart skulle ligge 4 poeng bak RBK og fem poeng foran Solskjærs Molde? Dagboka lar seg ihvertfall rive med av tre poeng og gleden over at vi strengt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 29. april 2013»

Det er deilig å begynne en ny uke etter seier for gutta og ny opphenting med damene. Hvem hadde trodd at vi etter en strengt tatt elendig sesongstart skulle ligge 4 poeng bak RBK og fem poeng foran Solskjærs Molde? Dagboka lar seg ihvertfall rive med av tre poeng og gleden over at vi strengt tatt er med i medaljeracet.

Lørdagens kamp

Hva skal man si, Jan og Marcel viste at vi har backer i klubben igjen, alle gutta presterte årsbeste i første omgang og det var moro å se hvor mange klassespillere vi har på benken i forhold til serieleder Aafk. Gudmund står en god kamp selv om han neppe følte seg utslitt etter lørdagens kamp. Det var tre poeng, det var deilig for alle og man måtte være blind om man ikke så at Rekdal hadde en personlig tilfredsstillelse av å slå fiskebønda!

Reka er Reka og I er sjef

Mens resten av verden jublet over tre poeng brukte Rekdal lørdagskvelden til å snakke ned kvaliteten på laget. Vi har en stall som ikke er god nok til å ta titler, var hans nedjekkende melding til de som gadd å lytte. Kan godt hende han mener det litt, men mest av alt er det nok Rekdals måte å spille «mind games» på. Noen vil sikkert reagere negativt i forhold til at slike vurderinger ikke akkurat er en sukkerbit for publikum, men det er definitivt en forutsigbardel av den rekdalpakka vi alle jubla inn dørene på Valle rett etter jul.

Damelaget slo tilbake igjen

Vi kom under 1-0 mot Røa, men som mot Kolbotn kjemper vi oss inn i kampen og sikrer uavgjort. Ut fra rapportene slapp snobbedamene billig unna som kunne krype hjem til sine sugardaddys og skryte av ett poeng mot engas hardtkjempende damer. Damene våre står nå med to poeng etter tre kamper, men har allerede vist at vi blir å regne med fremover.

Cupen er ikke ræva(ihvertfall ikke enda)

Det er ny cuprunde på onsdag og ønsker du billetter selges disse i sjappa i dag og i morgen. Forhåndssalget begge dager er fra kl. 10.00 til 17.00, vi oppfordrer på det sterkeste til at du benytter deg av dette tilbudet, så slipper du kaos og lange køer på onsdag. Kampen går på Ullernbanen så vi skal igjen ut å kaste glans på vestkanten. Ullern spiller i tredje divisjon til vanlig, så dette blir trolig den største kampen i karrieren for gutta fra breddefotballen!

Barcelona, Liverpool og Vålerenga

Mens vi vanligvis har nøyd oss med et europeisk storlag, har vi i jubileumssesongen besøk av både Liverpool og Barcelona. Det bør glede både kassereren vår og drøssevis av wannabe hardcore supportere som får se laget i sitt hjerte live for første gang. Så lenge det ikke går ut over seriekampene i samme periode synes dagboka det er mer enn greit med innbringende showkamper. Missunnelsen herjer nok allerede blant åråsenrånerne som selv knapt har hatt internasjonal motstand siden Kaerjeng herja på Åråsen for noen år siden. For dem er det en våt drøm, for hovedstadens stolthet er det rutine.

Andrelaget med bortekamp mot Skarbøvik

Skarbøvik, på en måte Hødds fotballillebror er kveldens motstander for rekruttene. Vi står med seks poeng på to kamper og en ny seier i kveld ville være svært beroligende i forhold til å slippe å kjempe med ryggen mot veggen hele høsten for å berge plassen. Skarbøvik er et lag vi bør ta og er nok sammen med Moss, Molde 2, Træff, Håvard Lundes Nesodden og Østsiden de laga som skal kjempe nede i sumpen. Vi kjenner ikke til livedekning i kveld, men smp.no (kalles morsomt nok sumpen på folkemunne) pleier å være flinke på lokalsport, sikkert i mangel på annet å skrive om.

Vålerenga i kveld

Bare nyt livet, onsdag er det alvor igjen. De tre neste er Ullern, Sandnes Ulf og Hønefoss og det er faktisk mulig å tenke på de tre kampa uten at det kommer en teskje bløtt, med fare for å bli oppfatta som arrogant.  Kjeder du deg i kveld kan du jo gjøre som RBK-spillerne og rive i stykker en RBK-drakt,  eller om du av naturlige grunner ikke har det tilgjengelig, vær helt vill og riv i stykker en Rema-pose.

Legg igjen en kommentar