Dagboka mandag 22. april 2013

  Det er lite trivelige dager. Drittlag etter drittlag gjør sesongstarten mindre og mindre oppløftende, denne gangen var det dumpekandidat Start som ble spilt gode og slo oss 1-0- Litt glede er det allikevel å finne, damelaget snudde 0-2 til 2-2 mot Kolbotn. Dagboka er human i dag og har gjort lese- og lidelsesprosessen kjapp, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. april 2013»

 

Det er lite trivelige dager. Drittlag etter drittlag gjør sesongstarten mindre og mindre oppløftende, denne gangen var det dumpekandidat Start som ble spilt gode og slo oss 1-0- Litt glede er det allikevel å finne, damelaget snudde 0-2 til 2-2 mot Kolbotn. Dagboka er human i dag og har gjort lese- og lidelsesprosessen kjapp, trygg og billig.

Night of the Living Dead

Flere av spillerne våre virker som dem er på audition for en zombiefilm når dommeren blåser i gang kampene våre. Spillere som vi har vært vant til å se fulle av gnist håndterer motgang dårlig og mot Start var det vondt å se en spiller som Børven ribbet for selvtillit, bare uker etter at han sprudlet og var målgarantist. Til tross for at flere underpresterer kommer vi inn i kampen utover i første omgang og frem til vi serverer en ferdig dempa feilpasning i eget felt hadde vi gjort oss fortjent til det ene poenget vi lenge så ut til å ta. Nå er det bare for Rekdal å gjøre den jobben han kom for å gjøre, slik at vi får snudd motgangen. Heldigvis er det tidlig i sesongen og vi har spillerstall til å snu situasjonen vi er oppe i.

 

Snudde til uavgjort

Vålerengas damelag kom skjevt ut mot Kolbotn og lå an til en dårlig sesongstart med null poeng på to kamper. Heldigvis ville Tina og Solveig det annerledes. Litt tur har vi, straffen som Tina skårer på er av den litt billige sorten. Det viktigste er at slike kamper bygger det gutta mangler, selvtillit og vinnervilje. Nå veit damene at de kan snu kamper selv mot god motstand og det er en god ballast å ha utover i sesongen.

 

Cupen

Vålerenga fortsetter å glede kassererne på vestkanten. I andre runde er det Ullern som skal berikes med pølsesalg, publikumsinteresse og mediadekningen som kan gi hvilken som helst leder i breddeklubbene småkramt jern i buksene. For oss betyr det en billig inngang til tredje runde, Ullern skal ikke være i stand til å skape trøbbel å snakke om.

 

Vålerenga i dag

Tung mandag, i dag blir det egenmelding, blåfilm og spyleveske rett fra flaska.

5 kommentarer til «Dagboka mandag 22. april 2013»

Legg igjen en kommentar