Dagboka tirsdag 5. februar 2013

Vålerenga lar NTF styre hjemmesida si i jubileumssesongen. Det liker vi ikke. Vålerenga klarer ikke å styre seg selv og har overlatt til Norsk Toppfotball å oppdatere hjemmesida si. – NTF-network har skylda for alle blemmene hittil i jubileumsåret, sies det. Hva med å være herre i eget hus? Gule bannere – NTF Network sin … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. februar 2013»

Vålerenga lar NTF styre hjemmesida si i jubileumssesongen. Det liker vi ikke.

skjermbilde Daniel Fredheim Holm spillerprofil VålerengaVålerenga klarer ikke å styre seg selv og har overlatt til Norsk Toppfotball å oppdatere hjemmesida si. – NTF-network har skylda for alle blemmene hittil i jubileumsåret, sies det.
Hva med å være herre i eget hus?

Gule bannere – NTF Network sin skyld. Autoplay på videoer – NTF Network sin skyld. Spillerprofiler med grelle bilder – NTF Network sin skyld. Styrer ikke klubben og redaktør Vangstein en jævla drit selv lenger? Hva er vitsen med egen hjemmeside om den skal rævpules av Norsk toppfotball? Dette er like sinnsykt som når NRK lager nyhetsreportasjer hvor de vil «fortelle en historie»!

Å presentere DFH i RBK-bærepose topper lavmålet hittil, men vi er redd det blir verre om ikke kluben tar grep og markerer at Vålerengas hjemmesider er Vålerengas og ingen andres. Vi forventer at redaktøren kommer med en forklaring.

– Ingen Løkka-gutt
Mens DFH lever sitt virtuelle liv i en plastpose på vif-fotball.no, bor han i pappesker hos mora si i virkeligheten. I følge videointervju i dittOslo.no er Lindeberg stedet og det er i det strøket han håper å finne sitt eget krypinn. Fjernt fra Løkka og fristende byliv. Så veit vi det.

Ellers?
Tja, vi blir jo litt oppgitt over norsk og fremmedord av og til, eller oppgitt over at Daniel Fredheim Holm har gitt opp, for å si det sånn. Han har altså vendt tilbake og signert for Vålerenga igjen, men å betegne dette som at han har resignert er vel å drive det absurd langt. Resirkulering og repatriernig er én ting, resignering noe helt annet.

Rekas reglement
Mange veit alltid best. Forståsegpåerne har slakta Vålerengas leveregler, sist ut var han som etter et langt fotballiv har forstått seg mest på hva som skal til for å trives. Steffen Iversen (for uinnvidde er det altså han som synes Rosenborg er raua) veit for eksempel veldig godt at alle som ikke får lov å gå på byen sitter hjemme og drikker. Steffen regner med at VIF-gutta vil bryte Rekdals nye klubbregler.

Og så lenge disse reglene ikke kommer til å bli fulgt, så er det bare dumt å ha dem, sa Steffen Iversen til Dagbladet forrige torsdag.

Ja, ikke sant. Hva skal vi med trafikkregler når flertallet bryter fartsreglene? Hva skal vi med det tiende bud når alle likevel begjærer sin neste hustru (okse og esel for dem på lillestrøm)?

Joachim Walltin i NISO syns det får holde å følge Kardemommeloven,  Vidar Davidsen ville ikke ha innført Rekas reglement før det var lovløse tilstander i garderoben, mens regelen vår er at absolutt alt Reka gjør er ålreit. Som regel.

Solli ut og/eller inn
Aleksander Solli ryktes å være på vei til Haugesund, mens Jan Gunnar Solli prøver å finne veien inn i Vålerenga-garderoben uten å bli sur om han må legge opp i stedet. Reka har hintet til Nettavisen at det kommer flere inn porten, men at dette ikke er riktig tidspunkt til å snakke om slikt. Likevel røper han såpass:

– Vi har mange gode spillere her, og de må vi få gjort noe med, så de blir enda bedre. Vi må også ta vare på talentene som kommer fra junioravdelingen. I tillegg til dette må vi også skaffe oss noen flere spillere utenfra etter hvert.

Utenfra, ja. Martin var jo i ferd med å bygge opp et Vålerenga-akademi i Senegal sammen med speider Jon «Såpa» Thorstensen. Nå er Martin definitivt ute og  «Såpa» fulgte med i dragsuget. Men hva med akademiet? Mediesjef Lasse Vangstein sier dette til VPN:

– Det blir nok ikke noe mer av akademiet i Senegal per nå. Når det er sagt ser vi alltid etter gode spillere som kan forsterke oss, både via akademier og agenter, og det kan selvfølgelig inkludere «Såpa»

Seriestart
Tida flyr fort til serieåpningen og Klanen Airways melder om 100 ledige plasser á kr 1850 for å fly til og fra Bergen sammen med laget lørdag 16.mars. Påmelding til post@sjappa.net. Les mer på klanen.no

Vålerenga i dag
Asker – Vålerenga på Føyka kunstgress klokka 1630. Les mer om laget, TV-sending og KWR på vif-fotball.no

En kommentar til «Dagboka tirsdag 5. februar 2013»

Legg igjen en kommentar