Dagboka fredag 25. januar, 2013

Bojan, Nordvik og Fellah er på vei ut. Vålerenga har tatt sitt første seriemesterskap i jubileumsesongen og er i rute til å ta sitt andre. Begge deler kan gi bøtte i skapet. Også får vi en aktiv Vålerengahelg og er igjen forbanna på medieavtalen og draktsurr. God helg kan du værra sjæl!   Opprensking på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. januar, 2013»

Bojan, Nordvik og Fellah er på vei ut. Vålerenga har tatt sitt første seriemesterskap i jubileumsesongen og er i rute til å ta sitt andre. Begge deler kan gi bøtte i skapet. Også får vi en aktiv Vålerengahelg og er igjen forbanna på medieavtalen og draktsurr. God helg kan du værra sjæl!

 

Opprensking på Valle

Den lite profilerte nettsiden Fotballsonen melder om at profilerte spillere som Bojan og Nordvik er på vei ut av portene på Valle mens Fellah kan bli benket hele sesongen om han ikke tar pennen fatt og signerer kontrakt. Først viser Fotballsonen til at de har snakka med «kilder i klubben»:

Fotballsonen har vært i kontakt med kilder fra klubben, som hevder at den nyansatte Vålerenga-treneren vil selge Zajić og Nordvik i dette overgangsvinduet.

Der etter prater de om kilde:

Samme kilde forteller også at Mohammed Fellah ikke kan forvente spilletid, med mindre han fornyer kontrakten med Vålerenga.

Dermed er det uklart om Brannsupporteren Reidar Nærbø har én eller flere kilder på Valle eller andre plasser i Norge. i Bergen eller i Hønefoss for eksempel. Uansett er presisjonsnivået i skribleriene såpass lavt av Dagboka velger å avfeie det hele som vrøvl.

 

Medieavtalen er igjen ute av kontroll

Pengepotten som er generert av medieavtalen har endret karakter. Tidligere fikk klubbene godtgjørelse om folk klikka vilt og hemningsløst på nettsidene, noe man også gjorde. I Trondheim satte de opp roboter for å lage trafikk til Rosenborg og ting fungerte ikke helt som det skulle i starten. Så har det vært stille en stund før det skjer ting som får Dagboka til å steile. Vålerenga fyller 100 år, jubileumsesongen er i gang, alt fokus skal være på oss selv og egen navle, så skjemmes plutselig klubbens blå sider av et gult og sort banner. Vi oppsøkte derfor Vålerengas mediesjef, Lasse Vangstein, på en hytte i ødemarka for å kreve noen svar.

I den nye mediepotten «eier» vi (Vålerenga, VPNs presisering) 40 % av annonsene selv, de resterende 60 % selges sentralt og det kan bety at enkelte annonser dukker opp hos oss og hos andre klubber. Trafikken til den enkelte klubb bestemmer da hvor mye av de annonseinntektene (av 60 %) hver enkelt klubb får. Leverandøren av de nye nettsidene til klubbene i NTF har ikke tatt seg betalt for å levere nettsider, men skal hente inntektene sine blant annet via annonsesalg. Overskuddet deles med NTF og fordeles ut til klubbene, noe flatt og noe basert på trafikk.

Skjermbilde 2013-01-23 kl. 16.52.07
Disse fargene bør IKKE benyttes av annonsører på www.vif-fotball.no

Dette forklarer altså Vangstein. Den gule og sorte reklamen kommer fra Høgskolen i Oslo og Akershus og tilhører de 60% som selges sentralt. Med slagordet «Vi gir deg verktøyene du trenger for å løfte kunnskapen opp fra papiret» i sort på gul bunn anbefaler Dagboka Høgskolen i Oslo og Akershus å ta et voksenkurs i etikk, markedsføring og profilering. Du utformer rett og slett ikke en sånn annonse og får den publisert på blå sider. Så enkelt er det.

Vi minner om at søknadsfristen for studier ved Universitetet i Oslo er 1. februar.

 

Den kommende tredjedrakta

VPNs forslag til tredjedrakt

Klubben kjører avstemning over tre alternativer til tredjedrdakt for kommende sesong. Profiler som FC Football, Muri og Klanen (ved Frogner-Kjellsen og KjellG) har designet utkastene noe som har fått VPNs moteredaksjon til å gå inn i en katonisk tilstand. For å bøte på skaden har Dagbokredaksjonen gitt bomsen i parken tilgang på rette designverktøy fra Adidas og latt ham få fritt spillerom. Resultatet grøfter selvsagt de tre kandidatene, men det var forventet. Du kan prøve å designe noe selv.

Klubben stenger for øvrig linjene for avstemning 01.02.2013 klokka 12:00 og drakta kommer for salg i Sjappa. Når vinnerutkastet presenteres er ikke bekreftet, men vi forventer at det skjer 01.02.2013 klokka 12:01. Noe på Valle må da foregå med anslag av tempo?

 

Isfesten tar aldri slutt

I går ble det klart, Vålerengas damelag i ishockey er seriemester 2012/2013! De har en haug kamper igjen av seriespillet, men er allerede klare for medaljemottakelsen. De er og klare for sluttspill, et sluttspill som kan ende med årets første bøtte. Gratulerer!

Kara gjorde også jobben sin i går. De sendte oljelaget tilbake til Stavanger med halen mellom bena. 5-1 viste lystavla ved kampens slutt. Det betyr at Vålerenga er serieledere. De er bedre enn Oilers på innbyrdes oppgjør, dermed er fremtiden krystallklar. Vinn resten av kampa så blir det seriemesterskap  på dere også før jakten på bøtta starter.

Allerede på søndag smeller det på nytt, da kommer Stjernen på besøk. Følg hockeyens utvikling her.

 

Carnegie Elite Tournament

Vi har ikke fulgt godt med på turneringa, det skal innrømmes. Men ungdommen spiller altså turnering i Vallhall denne uka og i går møtte Vålerenga OB. Tampongene måtte grøftes for å gi håp om finalespill, desverre endte det 0-0. Dermed blir det bronsefinale i dag, 13:15, i Vallhall. Les mer på klubbens sider.

 

Vålerenga i helga

Her er det bare å trekke pusten å gi gass, høydepunktene kommer som perler på snora. Eller gubben på kjerringa.

  • Fredag: Bohemen og Vålerenga vertshus holder åpne ølkraner.
  • Lørdag: Bærum er verter for Vålerengas første treningskamp. 14:00, vi antar det er på Kadett-tangen.
  • Søndag: Serien drar seg til. Vålerenga møter Stjernen 17:00 på Jordal. Hvert bytte teller! Åja, Vertshuset har sikkert litt av sin lune hockeystemning før dropp.
  • Hele helga: Du er ikke medlem av Klanen selv om det står «Klanen» på genseren din og du står på fotballkamp. Det er en medlemsavgift opp i det hele også. Rydd opp i det, gjør det nå.

Kjøp en bok så du fremstår som relativt skarp der du sitter på Oslos brede tilbud av kollektive transportmidler.

13 kommentarer til «Dagboka fredag 25. januar, 2013»

  1. Tja.. Nordvik og Bojan ? Helt ok for min del.. Lage plass til andre, bedre spillere.. Men Fellah??? Det får da absolutt ikke håpe.. Fortsetter utviklingen hans, kan han blir Tippeligaens beste spiller.. Og Enga trenger sårt publikumsvennelige spiller med lokal forankring… Håper han skriver på ny kontrakt..

  2. Helt enig. Fellah må de ordne avtale med! Krever han høy lønn så gi han det! Men Bojan må de også vurdere å beholde, det er jo snakk om å glede fansen. Ja vel, han er ikke god nok for 11ern lenger, men han er en jævla bra fyr å sette inn mot slutten av matcher. Og ryktene om Grindheim til Enga? Hmmm

Legg igjen en kommentar