Dagboka mandag 10. desember, 2012

VPN sliter litt akkurat nå, i den forstand at dagbokskribentene enten er over alle hauger eller sengeliggende. Dette er bare en liten melding om at vi kommer tilbake, bare vi får summet oss litt. Vi har kommet i en litt presset situasjon da en av våre vanlige skribenter ble sjuk akkurat samtidig som den andre … Fortsett å lese «Dagboka mandag 10. desember, 2012»

VPN sliter litt akkurat nå, i den forstand at dagbokskribentene enten er over alle hauger eller sengeliggende. Dette er bare en liten melding om at vi kommer tilbake, bare vi får summet oss litt.

Vi har kommet i en litt presset situasjon da en av våre vanlige skribenter ble sjuk akkurat samtidig som den andre skulle til Japan, der han (det vil si meg), har en relativ intens jobb å gjøre mens han er der uten alt for mye tid til å tråle norske aviser etter Vålerenganytt. VPN beklager, og skal gjøre vårt beste for å komme tilbake i løpet av kort tid. Heldigvis skjer det ikek all verden i Vålerengauniverset for tiden…

En kommentar til «Dagboka mandag 10. desember, 2012»

Legg igjen en kommentar