Dagboka tirsdag 3. juli 2012

Ett fattig poeng mot Aalesund kan komme godt med når slutt- eller nedrykksstrek settes. Gårsdagens målløse kamp sies å være et skritt framover. Det sier vel sitt. Det ser ut til at folk flest er godt fornøyd med hvordan «nye» Vålerenga framsto på Ullevaal mot AaFK i går. Gutta trøkka til i duellene og kjempa … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. juli 2012»

Ett fattig poeng mot Aalesund kan komme godt med når slutt- eller nedrykksstrek settes. Gårsdagens målløse kamp sies å være et skritt framover. Det sier vel sitt.

Det ser ut til at folk flest er godt fornøyd med hvordan «nye» Vålerenga framsto på Ullevaal mot AaFK i går. Gutta trøkka til i duellene og kjempa etter balltap. Sånt får oss i humør, men vi skjønner også dem som synes dette var en dørgende kjedelig kamp og at det ikke er Vålerenga verdig å ligge såpass lavt på eget gress. Denne dagbokskribenten tilhører det sure slaget, men han duppa titt og ofte av foran TV-skjermen og er derfor ikke meningsberettiget. Det gjelds jo egentlig å se hva som skjer før en skriver for mye om det. Sånn som alltid våkne NRK, oppe til alle døgnets tider med ørneblikk på byens nattlige kebab-køer. På morgenkvisten søndag dukket det opp flere sultne vålerengaspillere, et lett og fristende bytte for en sulten skoddehauk.  Spillerne må selvfølgelig ha vært drita fulle, noe journalisten selvfølgelig ikke kunne ha vært enten han hadde spist nattlig kebab eller ikke.

– Jeg vet ikke noe om dette, så det er vanskelig å kommentere. Jeg undersøker ikke dette noe spesielt, men jeg regner med at dere gjør det, sa Martin Andresen til NRK.

Jepp. Det minste NRK kan gjøre er å blekke opp noe mer håndfast enn halvkvedete viser, såpass skylder krinken oss for lisenspengene våre.

Siste vers er sunget i sangen om Singh, men den visa er også litt halvkvedet. Betaler Feyenoord kun utdanningskompensasjonen, som noen har regnet ut å være 3,5 mill, eller flyter det i tillegg til dette inn 3,5 mill i klubbkassa? Uansett ønsker vi Singh lykke til med benkepress i Holland og takker for mange store øyeblikk i Vålerenga.

Ellers? Jo vi imponeres stadig av tellekorpset på Ullevaal. I går kom de til at det var nesten 10 tusen tilskuere som overvar kampen. Vålerengapublikum står høyt i kurs. Ta tre – betal for to.

Se flere bilder fra kampen her.

Vålerenga i dag
Skuddtrening på Valle. Bussbilletter til Sandnes i Sjappa.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 3. juli 2012»

  1. Kampen i går ER en postiv utvikling i forhold til hvordan det har blitt spilt hittil i år. Er det godt nok? Selvfølgelig ikke, men trodde virkelig noen at dette skulle snu seg på en kamp? Vi sliter på topp og sideveis fra 30 metern og inn. Jeg velger allikevel å se en postiv tendens, og ikke minst en holdningsendring. Så nå kan det bare blir enda bedre neste gang. ÆRE VÆRE!!

Legg igjen en kommentar