Dagboka onsdag 20. juni, 2012

Nok tull. Nå er det fotball i Norge som teller igjen. I hvert fall i noen skarve dager. Vi starter så smått mot Sandefjord i cupen, kl 18.00 i kveld. Og det er bortekamp, ja. Ikke all verdens oppmerksomhet fra hovedstadspressen i anledning kveldens viktige, nei avgjørende, 3. rundeoppgjør, men vi finner selvsagt et par … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. juni, 2012»

Nok tull. Nå er det fotball i Norge som teller igjen. I hvert fall i noen skarve dager. Vi starter så smått mot Sandefjord i cupen, kl 18.00 i kveld. Og det er bortekamp, ja.

Ikke all verdens oppmerksomhet fra hovedstadspressen i anledning kveldens viktige, nei avgjørende, 3. rundeoppgjør, men vi finner selvsagt et par ting å klippe på vif.no.

– Det er kun en ting som teller, og det er å gå videre i Norgesmesterskapet. I morgen møter et godt 1. divisjonslag, men spiller vi opp mot det vi kan så vinner vi den kampen. Vi har analysert og sett videoer og er godt forberedt på hvordan Sandefjord kommer. Det blir jo uansett en litt uvant kamp for de også når de møter et Tippeligalag. Jeg regner med at vi vil føre kampen og at de vil ligge litt lavere og ønske å kontre på oss, sier Martin Andresen til VIF TV via vif.no.

En kan jo ikke akkurat si at blodet bruser, men for laget Vålerenga og Martin Andresen spesielt er dette en type kamp man ikke har råd til å tape. I det hele tatt så er det eneste akseptable resultat en overbevisende seier. Alt annet vil øke det kanskje etterhvert merkbare presset på ledelsen i Vålerenga om å foreta seg ett eller annet.

Det vil si om ikke Rimibowlgate tar all oppmerksomhet til de sinte.

Chuma Anene

Chuma Anene lånes ut til Ull/Kisa ut juli.

– Dette er en del av utviklingsplanen til Chuma. Chuma er en spiller vi har veldig stor tro på, og det er fornuftig å gi han et kort utleie nå av mange grunner. Nå får Chuma prøve seg i et annet miljø enn det litt mer trygge akademimiljøet han er vant til i Vålerenga og han får prøve seg i en klubb med en annen spillefilosofi og med et annet krav til poeng enn 2. laget vårt. Det mener vi kan være utviklende for en spiller.

Høres fornuftig ut. Vi regner med at dersom han tar steget opp til Adeccostandard i Ull/Kisa uten alt for store vanskeligheter så burde regelmessig tippeligainnhopp være innen rekkevidde i løpet av sesongen.

4 kommentarer til «Dagboka onsdag 20. juni, 2012»

Legg igjen en kommentar