Dagboka onsdag 4. april 2012

Vi gleder oss til å hyle mot første fullmåne etter vårjevndøgn, men før vi går i påskehi rekker vi å juble for både Dawda og skåringer.   Dagboka i går prøvde å latterliggjøre avisenes tallfestete kampanalyser, og det er VG – alle spillerbørsers mor – som får unngjelde etter at den enkle spillerbørsen har vokst … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. april 2012»

Vi gleder oss til å hyle mot første fullmåne etter vårjevndøgn, men før vi går i påskehi rekker vi å juble for både Dawda og skåringer.

 

Dagboka i går prøvde å latterliggjøre avisenes tallfestete kampanalyser, og det er VG – alle spillerbørsers mor – som får unngjelde etter at den enkle spillerbørsen har vokst ut av sitt gode skinn og har utviklet seg til den såkalte Superbørsen.  Alle er tydeligvis ikke enig med oss. I haugen av protestbrev falt vi for dette:

 

Jeg synes statistikken som presenteres er langt å foretrekke framfor en del av sakene avisene kjører etter kamp:
  
«Katten døde fredag-holdt buret rent lørdag» – «Dagens mål tilegner jeg bestemor som ble nektet omsorgsplass».
 
Statistikken er fryktelig nerdete, men den er i hvert fall fotballrelatert.

 
 

Jo da, litt enig der, men vi har avdekket grove mangler og svakheter i det nye superbørssystemet . Innkaststatistikken glimrer med sitt fravær, og hva menes egentlig med korrekte pasninger?

 

Dawda på topp
Etter våre beregninger topper Dawda lista over feil innkast. Og så spør vi hva VG egentlig mener med korrekte pasninger. Er kriteriet kun å treffe medspiller? Er det med andre ord korrekt å spelle bakover? Hva med tversoverpasningen? Teller alle unødvendige støttepasninger? Og hvor skal vi plassere tanken var god-sentringa?

 

Målfeiring
Mens Marcus Pedersen viste respekt og lot være å juble for mye da han prøvde å senke  gamleklubben sin, kritiseres Lars Iver Strand for altfor tydelig begeistring da han lyktes i å senke sin. Vi er ikke enig i kritikken. Etter hundre år på sjukestua må det være lov å juble over skåring etter endelig å være tilbake på banen. Lars Iver ble dessverre aldri en del av Vålerenga, i motsetning til Marcus Pedersen som var Strømsgodset.

 

Steffen Iversen tok det også rolig da han en gang var med på å slakte sitt gamle Rosenborg som vålerengaspiller. Men hva om Steffen skårer på Ullevål 23.mai ?
Skal han da nektes målfeiring fordi han hadde noen sesonger i landets vakreste drakt? Nei, han trenger å ha noe å glede seg over på sine gamle dager. Noe helt annet er det om Daniel Fredheim Holm så mye som trekker på smilebåndet etter sin skåring mot oss.

 

For ordens skyld: De to eksemplene Ivers og DFH  er ikke bare hypotetiske, de er totalt virkelighetsfjerne.

 

Siste nytt
Espen Shampo Knutsen forlenger kontrakten. Jippi !

 

Oppdatert billettinfo Åråsen
Klanen har som vanlig fått hele Adidas-svingen, sånn omtrent 1400-1500 billetter. I skrivende stund er det 688 billetter igjen. Selges i Sjappa for kr 190 til Klans- og klubbmedlemmer. Bussbillett kr. 100.

 

Vålerenga dagene som kommer
Legg ikke ut på langturen Vertshuset – Bohemen eller motsatt om du er i altfor god form. Sitt heller værfast, det er åpent begge steder hele påsken. VPN har gravd seg ned i tide og dere får nyte et dagbokfritt liv så lenge det varer, vi står opp fra de døde den tredje dag.

 

GOD PÅSKE!

 

Legg igjen en kommentar