Dagboka onsdag 21. mars 2012

Dagboka i dag har ikke noe å si på kosestunden med Martin i går, og ikke så mye den skulle sagt om andre ting heller.   Det er 21. mars og World Poetry Day.  VPN tar poesidagen på alvor og lanserer sin nye serie med lyriske visjoner om Vålerengas skjebne 2012. Første del av dikt-syklusen leser … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. mars 2012»

Dagboka i dag har ikke noe å si på kosestunden med Martin i går, og ikke så mye den skulle sagt om andre ting heller.

 

Det er 21. mars og World Poetry Day.  VPN tar poesidagen på alvor og lanserer sin nye serie med lyriske visjoner om Vålerengas skjebne 2012. Første del av dikt-syklusen leser du her 

 

Hockey? Glem det!
Vi følger oppfordringen og glemmer hvordan Vålerenga tapte og dommerne blåste i stykker andre semifinalekamp mot Lørenskog foran 2.500 tilskuere på Jordal i går. Men selvplagere som helst vil ha det gnidd inn, kan fortsette å lese historien om tafatte Vålerenga og dommerjævlene Hansen på klanen.no   

 

Rosenborg? Glem det!
Det har falt Kjernen, den lille supportergruppa til RBK, tungt for brystet at deres gamle helt Vadim Demidov vil velge Vålerenga framfor Rosenborg om han returnerer til Norge.
 
– Har han håp om europeisk spill bør han gå til RBK – ikke til Vålerenga, sa kjernetalsmann Kenneth T. Kjelsnes til VG Nett  i går.
 
Uttalelser som dette avdekker at det ikke har gått opp for trøndere at Rosenborg har blitt en helt vanlig norsk klubb. Helt greit for oss, faktisk mer enn greit. Så lenge RBK tror de er unike i Norge vil de ha problemer med å finne tilbake til nettopp den posisjonen.
 
Hva Demidovs preferanser  og eventuelle retur til gamlelandet angår, treffer talsmann Kjellsen i Klanen spikern på hodet:
 
– Foreløpig er dette «God Kveld Norge»-materiale
 
Og for dem som ikke har fått det med seg: Det er ikke først og fremst Vålerenga som gjelder for Demidov, men dama hans. Og så fine damer finner han ikke i Trøndelag, det må selv kjernetalsmannen si seg enig i.

 

Strømsgodset? Har du glemt det?
Andre serierunde går på Gamle Kunstgress i Drammen lørdag 31. mars klokka 18. Vi fikk tildelt 1044 billetter, akkurat nå er det 600 billetter igjen. De koster kr.180 pr stk. Klansbuss fra Bohemen klokka 16:30. Billett t/r kr.150 kjøpes i Sjappa.

 

Fredrik Stoor?
Ryktene sier noe om utleie til lillestrøm der Torgeir Bjarmann ikke avfeier noe som helst uten dermed å bekrefte så mye heller. Vi leste om dette i Nettavisen  i går der det ikke var overgangsryktet som var det mest interessante. Nei, det var innsynet vi fikk i kunsten å bygge et lag. Nettavisen skriver:
 
– I januar i fjor ble han hentet til Vålerenga. Han er kjent som en offensiv høyreback, som i følge ekspertene ikke passet inn i Martin Andresens filosofi.
 
Utsagnet sier i beste fall noe om nivået på ekspertise, i verste fall noe om hensiktsløs kjøpekultur. I går var Martin i lukket møte med klansmedlemmer på Bohemen. Fikk han spørsmål om hvorfor han kjøper spillere han vet ikke vil passe inn?
 
Svaret på det får du kanskje i morgen.

 

Vålerenga i dag
Bohemen: Premier league overkill…kom tidlig eller stå utenfor…

 

 

 

En kommentar til «Dagboka onsdag 21. mars 2012»

  1. Lukket møte på Bohemen !!
    Tenker ikke styret i Klanen på de som ikke er gamle nok til å komme inn der ? Hva med å arr dette på et sted uten aldersgrense ? Virker som om det er Bohemen og ølsalget som kommer i første rekke, ikke møtet med Martin

Legg igjen en kommentar