Dagboka onsdag 8. februar 2012

Mari Kalmo er klar for Vålerenga, det og litt forundring over NFF er dagboka i dag.   Damelaget tar en Rekdal Det signeres nærmest daglig, det føles i hvert fall slik, nye damer til Vålerenga. Nå ønsker vi midtbanespilleren Mari Kalmo velkommen. Hun har spilt i Toppserien og kommer fra Linderud / Grei. Flott med … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. februar 2012»

Mari Kalmo er klar for Vålerenga, det og litt forundring over NFF er dagboka i dag.

 

Damelaget tar en Rekdal

Det signeres nærmest daglig, det føles i hvert fall slik, nye damer til Vålerenga. Nå ønsker vi midtbanespilleren Mari Kalmo velkommen. Hun har spilt i Toppserien og kommer fra Linderud / Grei. Flott med flere med toppserieerfaring, men det er kanskje vel så stort behov for backer med fart som oppofrende midtbanespillere. Men for all del, velkommen, Mari!

 

NFF ser det ensidige trøkket, men er passive

Yngve Hallén er ute og forsvarer på mange måter utbruddet Ingebrigt Steen Jensen kommer med denne uken, i forbindelse med den massive forhåndsdømmingen Vålerenga og Stabæk blir utsatt for. Litt spesielt er det at Hallén er ute og viser forståelse ut fra den ensidige dekningen saken har fått. Spesielt ut fra rolleforståelsen til Hallén og NFF, en skulle tro at de også var forbundet til Vålerenga og Stabæk og opptrådte deretter.

Når Stabæk og Vålerenga blir utsatt for et voldsomt og ensidig mediepress, er det litt spesielt at NFF opplever dette på samme måte som klubbene uten å foreta seg noe. Now, if you are a dad looking for hot mommy-to-be then this is where you come in. You have horny needs that you wish to fulfill. It’s a fact that a good hardworking single can satisfy these needs with ease, so don’t hesitate just go for it! However, I would caution you guys not to punk rock love songs be a dangerous jack-of-all-trades and become a daddy or a mommy’s best friend. Become a deadly serious piece that can contribute in the grand scheme of things, or at least make a living off the bat!. Det er så langt VPN kan se ikke gjort noe forsøk på å skape balanse i pressedekningen fra NFF generelt, eller fra fotballpresident Hallén spesielt.

NFF har aldri vært ute og beklaget påtalenemndas slurvete behandling (på grensen til det komiske) av Stabæks Olsen og Vålerengas Håkonsen. Nå ble riktig nok påtalenemnda opprettet som et selvstendig organ i forbindelse med fotballtinget i 2010, men samtidig er det helt på det rene at det er signaler fra to organer påtalenemnda vil være lydhøre for, fotballtinget og NFF.

Det forventes at NFF gir klare føringer på hvorledes de opplever at Vålerenga og Stabæks ansatte har blitt rettsforfulgt uten hjemmel, basert på en mediestyrt påtalenemd. At påtalenemda blir oppmerksom på at man forventer en helt annen tilnærming til integritet og rolleforståelse enn den mediestyrte prosessen vi var vitne til i høst. Krever NFF og idretten ryddighet, kan det være en idé å kreve det samme av idrettens utøvende og dømmende makt.

 

Vålerenga i dag

Med resten av fotballnorge sitter vi og venter på neste avsløring eller beslutning i overgangssaken mellom Stabæk og Vålerenga.

Legg igjen en kommentar