Dagboka torsdag 1. september 2011

Det gjelds å følge med! Det er det det dreier seg om i dagboka i dag. Valget er ditt Om en uke er det kommunevalg. Bor du i Oslo vil stemmen din være med på å påvirke utviklingen av stadionsaken. Vålerengas forslag til reguleringsplan skal opp i Bystyret seinere. Der skal vi ha flertall, og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. september 2011»

Det gjelds å følge med! Det er det det dreier seg om i dagboka i dag.

Valget er ditt
Om en uke er det kommunevalg. Bor du i Oslo vil stemmen din være med på å påvirke utviklingen av stadionsaken. Vålerengas forslag til reguleringsplan skal opp i Bystyret seinere. Der skal vi ha flertall, og det kan det det bli med din hjelp. VPN har skrevet en enkel orientering om en komplisert sak med oversikt over hva de politiske partiene mener. Sett deg inn i stadiondebatten. Les Hvem som støtter drømmen vår.

VPN vil i den korte tida framover mot valget presisere nærmere hva partiene står for i stadiondebatten. I dag har vi har sendt spørsmål til partiene og vi publiserer svarene etter hvert som de kommer inn. Følg med!

– Strandberg til Island
VPNs ryktebørs med chat i overgangsvinduets siste timer i går ble fulgt av mange. Om ikke alle de hundrevis av besøkende la igjen sitt bidrag i rykteflommen, så ble det mer enn nok å boltre seg i. En stund så det ut til at Singh var på vei til Malmø før han ble innblandet i en utvekslingsavtale med FFK som det heller ikke var hold i for avtalen med Borges til Vålerenga gjaldt Dawda pluss en million til Fredrikstad. Bjørn Helge Riise så ut til å være på vei fra London, men fikk ikke lov av mamman sin. At Dawda skulle være på vei ut tok vi som god fisk siden overgangsspill er hans forse, men da noen klinte til med at Strandberg var på vei til en ikke navngitt islandsk klubb gikk vi ikke på limpinnen. Men et nydelig forsøk var det, tatt rett ut fra overskriften på et intervju på VIF-TV som fortalte at Strandberg skulle til vulkanøya på U21-samling. Gjenopplev ryktechatten her.

Som ventet skjedde det ikke noe for Vålerengas del Deadlines Day. Hvorfor ikke? Truls Haakonsen kommer med en oppsummering på vif-fotball seinere i dag. Følg med!

Vif-fotball har fullstendig liste over spillere som har byttet klubb, men oppfordrer alle som mener at noen overganger mangler om å sende e-post om dette til vif@vif.no. Det kan bli mye e-post av sånt, etter hva vi forstår mangler vi både Borges, Moa, Bjørn Helge og Messi.

coveritlive.com
Live-dekningen på VPN av vindusbevegelsene før stengetid var et positivt eksperiment. Det var kontinuerlig et sted mellom 150 og 300 deltagere inne. Mye bra snikksnakk og masse svada. Mye moro med andre ord. Totalt var 1466 lesere innom, sendinga varte i 6 timer og 44 minutter, og på den tida ble det skrevet 824 kommentarer.

Dette frister til gjentakelse. Og mens vi venter på det kan du se litt her hva coveritlive dreier seg om.  Neste test vil muligens ha live videooverføring i tillegg. Følg med!

Vålerenga i dag
De som har fulgt med veit at Sommerflirten 2011 har avkast klokka 17.09 på Bohemen