Dagboka mandag 22. august 2011

Tre poeng på lørdag og Vålerenga ligger i øyeblikket i et litt kjedelig vakuum mellom topp og bunn. Tre strake hjemmekamper kan bringe oss opp i kampen om europacup i 2012, samtidig som en ny lang rekke med svake resultater vil bringe oss nærmere bunnstriden.   Kampen mot Sarpsborg 08 Dette var jo en kamp … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. august 2011»

Tre poeng på lørdag og Vålerenga ligger i øyeblikket i et litt kjedelig vakuum mellom topp og bunn. Tre strake hjemmekamper kan bringe oss opp i kampen om europacup i 2012, samtidig som en ny lang rekke med svake resultater vil bringe oss nærmere bunnstriden.

 

Kampen mot Sarpsborg 08

Dette var jo en kamp vi skulle vinne, vi skal rett og slett være bedre enn lag som Sarpsborg – hver gang. At vi vinner og i tilegg har flere gode perioder i kampen er da strengt tatt bare som forventa i en normal sesong etter 2003. Det er bare det at 2011 ikke har vært en normal sesong. Vi har slitt og levert dårlig spill og resultater, med det bakteppet gledet prestasjonen i Sarpsborg. Den ga håp om noe mer.

 

Håvard med Facerape av Gudmund Kongshavn

Håvard Nielsen benyttet seg selvsagt av at Gudmund glemte å logge seg av facebook da han forlot pc`en. Gudmunds status på Facebook ga inntrykk av at han var på legesjekk i Liverpool og at ungguttens karriere dermed virkelig hadde skutt fart. Vel, har du fortsatt ikke fått det med deg, Gudmund er et stort keepertalent, men inntil videre er han i Vålerenga. Den viktigste lærdommen er strengt tatt at du ikke forlater pc`en ulåst, med dårlige venner i nærheten.

 

Juniorlaget er klare for kvartfinale i NM

Etter 2-1 over Asker er Vålerengas juniorlag, som vanlig klare for kvartfinale i NM. Vi gratulerer de unge håpefulle og håper det ikke stopper der!

 

Damelaget med ny seier

Vålerengas damelag hadde besøk av Fortuna som måtte reise tomhendte hjem, vi stoppa ikke før det sto 4-1 i målprotokollen. En sterk seier og en god innledning på høstsesongen som forhåpentligvis krones med opprykk til det gjeveste selskapet, Toppserien, om et par måneder.

 

Vålerenga i dag

Vi venter spent på overganger mens vi suger på karamellen fra lørdag, tre poeng er deilig!

Legg igjen en kommentar