Dagboka fredag 5. august 2011

Dagboka finner ingen glede, eller nytte, i å filleriste spillere som gjør det de evner. I går tapte vi 3-0, men vi tapte ikke på manglende vilje. Vi tapte rett og slett på grunn av manglende ferdigheter, Vålerenga 2011 er ikke bedre.   PAOK Vålerenga 3-0 Vi starter kampen bra og viser at vi kommer … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5. august 2011»

Dagboka finner ingen glede, eller nytte, i å filleriste spillere som gjør det de evner. I går tapte vi 3-0, men vi tapte ikke på manglende vilje. Vi tapte rett og slett på grunn av manglende ferdigheter, Vålerenga 2011 er ikke bedre.

 

PAOK Vålerenga 3-0

Vi starter kampen bra og viser at vi kommer til Hellas uten å ha tapt på forhånd. Selv om vi har mye ball, kampen under ett så har vi like mye ballbesittelse som grekerne, så er det noe tannløst over Vålerenga. Rett før pause skårer grekerne på en corner og den lille trua på et mirakel forsvant.

 

Status

Da er det bare serien igjen og man skal være god og forfylla om man trur at vi skal hente Molde. Vi får riktignok Veigar på plass, men han er dessverre bare fra Island og ikke fra Nasaret. Det vil legge et voldsomt press på islendingen dersom vi tror han skal rydde opp i våre offensive problemer på egenhånd. At det vil hjelpe er det derimot liten tvil om, slik vi spiller rundt motstanderens boks om dagen, vil det meste hjelpe.

 

Luton Shelton

Vålerenga har solgt Luton til tyrkisk fotball. Dagboka synest det er trist, med den ekstreme ferdighetene Luton hadde i farta. At han dessverre bare sjelden benytta farta si riktig og hadde gjennomgående dårlige mottak er lett å glemme. Fjorårssesongen var bra og han var en spiller som det i hvert fall lukta farligheter av. Samtidig hadde han en kontrakt som gikk ut etter sesongen og klubben og Shelton har ikke kommet til enighet om ny kontrakt.

Når vi selger Shelton nå så får vi noen slanter for han, samtidig som klubben sparer lønnskostnader og rydder plass for nye spillere. Hadde vi sloss om seriegullet hadde jeg vært rasende om han fikk gå, dessverre er vi ikke der. Vi kan jo drømme og håpe at salget av Shelton er for å rydde plass til Borges, eller en annen ny spiller i den klassen som skraper på porten på Valle mandag.

 

 Overgangsrykter

VPN skulle gjerne ha tatt en Rupert Murdoch og lagt inn medlytt på telefonen til Håkonsen og Martin de neste ukene, men ser at det kunne ha blitt en litt upopulær greie i forhold til klubben. Vi venter heller til RBK avslører i media hvem de er på utkikk etter og regner med at det vil innebære at Vålerenga kommer og snapper spilleren.

 

Vålerenga i dag

Norway Cup ruller videre og snart er det ny hjemmekamp mot Sogndal på søndag.

Legg igjen en kommentar