Sogndal – Vålerenga 0-1

Mulig vi kan parre schnauser og vorsteh, men vi vet ikke helt hvordan vi skal parre offensive løp og offensive pasninger. Vålerenga grøfter videre og vinner fortjent, egentlig kun på vilje. KAMPFAKTA Sogndal– Vålerenga 0-1 (0-1) Tippeligaens 10. runde – Fosshaugane Campus 29.mai 2011 – 3.254 tilskuere Mål: 0-1 Espen Olsen, selvmål 22′ Vålerenga 4-2-1-3: … Fortsett å lese «Sogndal – Vålerenga 0-1»

Mulig vi kan parre schnauser og vorsteh, men vi vet ikke helt hvordan vi skal parre offensive løp og offensive pasninger. Vålerenga grøfter videre og vinner fortjent, egentlig kun på vilje.

KAMPFAKTA
Sogndal– Vålerenga 0-1 (0-1)

Tippeligaens 10. runde – Fosshaugane Campus 29.mai 2011 – 3.254 tilskuere

Mål:
0-1 Espen Olsen, selvmål 22′

Vålerenga 4-2-1-3:
Lars Hirschfeld – Freddy dos Santos, André Muri, Stefan Strandberg, Andreas Nordvik – Harmeet Singh, Bojan Zajic (Aleksander Solli inn 86′) – Mohammed Fellah (Dawda Leigh inn 75′) – Fredrik Stoor, Fegor Ogude, Håvard Nielsen (Adnan Haidar inn 88′)

Sogndal 4-4-2:
Udjus – Solheim, Scheel, Hovland, P. Flo – Kader (Rudolfsen inn 64′), Elvis, Furebotn (Gjermundstad inn 30′), Halvorsen – Olsen (U.Flo inn 56′), Hansen

Gule kort Vålerenga: Fredrik Stoor 40′ og Mohammed Fellah 58′, og endelig en kamp uten kort til Fegor Ogude
Gult kort Sogndal: Mats Solheim 80′

Hoveddommer: Tom Harald Hagen, Grue IL
På kanten: Chriss Bjorøy, IL Bjarg & Ole Johan Løvberg Lillebuen, IL Skrim

KAMPINNTRYKK
Vålerengas skadeproblemer synliggjøres ved at Stoor spiller på midtbanen, og Bojan er kaptein. Artig nok er ingen av delene i mitt prematchhode spesielt skummelt, heller interessant. Og det sier nok noe om kvaliteten på enkeltspillerne vi tross alt har.

Første omgang:
En omgang der Vålerenga er best, men ikke pga lekkert pasningsspill. Snarere jobbes og grøftes det hardt fra våre blå. Og så kan Bojan score hvorsomhelst fra, også på corner og motstanders skulder.

Andre omgang:
Mulig vi kan parre schnauser og vorsteh, men vi vet ikke helt hvordan vi skal parre offensive løp og offensive pasninger. Bortsett fra en pasning fra Dos Santos. Vålerenga grøfter videre og vinner fortjent, egentlig på vilje.

Alle sklei rundt på skitmatta til Sogndal. Og det ble en kjedelig og ganske lite attraktiv fotballkamp. Men det spiller ingen rolle når poengene kjentes ut som å kvalifisere seg til VM. Viktig fordi spillerne sto opp for klubben og fordi de evnet å tilpasse seg forholdene. Dog skal vi ha med oss at Sogndal er et like kreativt lag som jeg nyter å ha lo mellom tæra, og at vi definitivt famler etter både vårt offensive spill og målfarlige spisser. Men klarer vi tre poeng uten det er det fortsatt godt håp for Vålerenga i TL 2011.

SPILLERBØRS Vålerenga

Lars Hirschfeld 6

Freddy dos Santos 6
André Muri 5
Stefan Strandberg 5
Andreas Nordvik 5

Harmeet Singh 6 BB
Mohammed Fellah 5
Fredrik Stoor 5

Fegor Ogude 4
Håvard Nielsen 5
Bojan Zajic 6

Dawda Leigh 74 min: for kort tid
Aleksander Solli 86 min: for kort tid
Adnan Haidar 88 min: for kort tid

Legg igjen en kommentar