Dagboka mandag 30. mai 2011

Tre etterlengtede poeng ble sikra mot Sogndal. Sogndal holdt et usannsynlig lavt nivå og vi viste at vi ikke lar det stoppe oss fra å gi dem initiativet i lange perioder av kampen. Det og squash i dagens dagbok. Kampen mot Sogndal Kampreferat med terningkast finner du på VPN i løpet av dagen, dagboka gir … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. mai 2011»

Tre etterlengtede poeng ble sikra mot Sogndal. Sogndal holdt et usannsynlig lavt nivå og vi viste at vi ikke lar det stoppe oss fra å gi dem initiativet i lange perioder av kampen. Det og squash i dagens dagbok.

Kampen mot Sogndal
Kampreferat med terningkast finner du på VPN i løpet av dagen, dagboka gir deg et kort kampinntrykk. Fra Bojans corner går ballen via Håvard og to bønder inn i mål, og ut kampen virker vi mer opptatt av å forsvare det vi har, i stedet for å angripe og drepe kampen. Vålerenga kommer i beste fall til to-tre målsjanser mot Sogndal og selv med seier er det klart at slikt spill ikke tar oss en centimeter videre, slikt spill får selv familien til spillera til å vurdere om dem skal komme på kamp.

For all del, vi trengte tre poeng og er nå oppe på 11 poeng, åtte poeng bak TIL og godset, mens vi har resten av laga på skuddhold. Poengfangsten er strengt tatt et mindre problem enn det ubehjelpelig planløse og stillestående angrepsspillet vårt. Her må det skje noe fort, vi må få minst en av spissene klare og helst Berre også. Per i dag er vi så tannløse fremover i banen at jeg savner Kristen Vikmae og Arild Tønnesen, en Eivind Arnesen og Marvin Arnesen ville jo vært rene lottogevinsten. Vi bruker midtbanespillere på topp og det eneste vi oppnår er å spille av dem selvtillit. I tilegg har du Håvard Nielsen, en spiller som det var meningen å matche pent, nå hviler mye ansvar på ungguttens skuldre og det er tøft i motgang.

Lanslagspause
Takk og lov, nå kan det helbredes og bygges opp, det er heldigvis en ny landslagspause og de tre poengene vi fikk i går, er uansett hvordan vi vrir og vender på det, ufattelig mye bedre inngang enn en uavgjort eller et nytt tap.

Aktive Martin Andresen
Jeg mistenker Martin Andresen for å være et ja-menneske, uansett hva det er for noe så dukker Martin Andresen opp. Follo trenger hjelp på banen og Martin kommer, er det NM i Bridge så kommer han. Futsal, og nå sist NM i squash, Martin Andresen deltok jaggu der også. Dessverre fikk Martin en strekk i leggen og det forklarer det noe spesielle ganglaget på Fosshaugane Campus i går. Vi ønsker god bedring!

Vålerenga i dag
Brette opp erma og begynne arbeidet med å finne tilbake til aggressivitet, balltempo og angrepsmønster fra i fjor.

Legg igjen en kommentar