Følg VPN på facebook, vinn Vålerengadrakt !

Konkurransen dundrer videre. Premier er delt ut, flere vil bli delt ut og du kan vinne rett og slett ved å være en forfølger. Facebookversjonen av VPN følger nettsidene tett, men er og en kanal for spontane reaksjoner og saker som ikke får plass andre steder. Dette er nesten som ”directors cut” å regne, alternativt … Fortsett å lese «Følg VPN på facebook, vinn Vålerengadrakt !»

Konkurransen dundrer videre. Premier er delt ut, flere vil bli delt ut og du kan vinne rett og slett ved å være en forfølger.

Facebookversjonen av VPN følger nettsidene tett, men er og en kanal for spontane reaksjoner og saker som ikke får plass andre steder. Dette er nesten som ”directors cut” å regne, alternativt en søppelfylling. Alt avhengig av hvilke briller du benytter. I tilegg kjører vi for tiden en utrolig lettfattelig konkurranse for tiden. Med jevne mellomrom trekkes personer fra lista av forfølgere som får tilsendt forskjellige go’biter. Til nå har vi skipet ut to skjerf, årsabonnement på Vå’lengamagasinet, forundringspakke fra Klanen og fanziner fra =Enga. Noe for store og små altså.

Gjenstående premier er som følger:

Når vi når 2500 tilhengere sender vi ut T-skjorta ”Our time, our game”.

Får vi rekkrutert 3000 i menigheten? Da vanker det skjerf fra =Enga til en person og forundringspakke til en annen som liker oss.

Dersom 3500 personer melder seg på har vi passert Klanen med så god margin at vi tegner ett årsabonnement på Vål’engamagasinet for en vinner og mens en lykkelig sjel kan se frem til en forundringspakke.

4000 som liker dette? Hel sikkert for da får en person den splitter nye Vålerengadrakta.

Som en ekstra bonus sender vi ut DVD-film når vi passerer Klanen i antall forfølgere og det ryktes om andre ekstrapremier som sendes ut etter eget forgodtbefinnende.

Hvordan du kan vinne? Ved å sette deg på lista så klart. I høyremarg på VPN finnes en snasen liten boks under vignetten ”Facebook venner”. Trykk ”liker” her så er du med. Vil du ha trekninga raskere går du inn på våre facebooksider og deler oss med dine venner. Sånn, der var du brått med i trekninga.

Vinnere blir kontaktet så snart trekning er foretatt. Det er ikke mulig å bytte premier i kontanter.

Les også:

VPN på facebook

Oi, oi

Varedeklarasjon Stabæk

Stabæk – Vålerenga 1-0

Legg igjen en kommentar