Helgedagboka lørdag 26. mars 2011

Vi trodde Nordea var på rett vei her i livet, bort fra fjøset og inn på Valle. Men der tok vi jaggu feil Når vi fikk Nordea som draktsponsor, regnet vi ikke med at banklogoen  kom til å prege brystet til Lillestrøm i år. Men fjøsgutta klarte jo selvfølgelig ikke å finne noen nye som … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 26. mars 2011»

Vi trodde Nordea var på rett vei her i livet, bort fra fjøset og inn på Valle. Men der tok vi jaggu feil

Når vi fikk Nordea som draktsponsor, regnet vi ikke med at banklogoen  kom til å prege brystet til Lillestrøm i år. Men fjøsgutta klarte jo selvfølgelig ikke å finne noen nye som var villige til å kaste bort gryna sine uten å få noe igjen, og det hele endte med at Nordea ble draktsponsor for fugla i år også.

 

Om det ikke akkurat kokte i redaksjonslokalene til VPN forleden, så var det noen som orka å hoste opp en reaksjon på saken mellom munnfullene av øl og halvtygd junk.

–  Jeg skal hvertfall ikke kjøpe en drakt med en jævla lillestrømsponsor klistra over hele brystet. Det kan man bare ta lang fart og drite i. Nordea er svartelista, ferdig med den saken!

– Næh! Gidder ikke svarteliste dem dersom de skyter masse spenn inn i klubben vår. Ikke gidder jeg vel å hviteliste dem heller når jeg tenker meg om.

– Detta er vel strengt tatt verre for LSK som ble kjøpt som siste boka på mammutsalget etter at Nordea investert tungt i oss.

–  Jepp. Tipper fugla ikke fikk det de hadde budsjettert med. Gikk på billigsalg siden de ikke klarte få til en avtale før helt på slutten.

– Jævla svindlere hele bunten !

Etter det siste utbruddet kom en lang tirade om samfunnets skurker. Bankvesenet som blir redda av skattepenga våre hver jævla gang de kjører seg sjæl i grøfta. Kraftselskapene som kverker økonomien vår om vi ikke vil fryse i hjæl, og bankene som ikke gir oss lån for å betale strømregninga. Men å betale hele gildet av underskuddsforetak kalt fotball, det ser dem seg råd til. Neida, vi mener ikke Nordea og Hafslund spesielt, men det er ikke til å stikke under en stol at Nordea er en bank og Hafslund et energiselskap.

Bak PC’n i hjørnet var det en som hamra vilt på tastaturet. Han hadde vært taus siden han fikk trøbbel med dama. Om det var fordi dama fløy med andre eller fordi han selv ble nekta å gjøre det samme, veit vi ikke.  Men resultatet av maltrakteringen av tastene var tydelig nok.

– Jeg for min del er mest opptatt av det fiffige uttrykket ”monosponsing”, sa han mens han vifta med et nyprinta eksemplar av  meningene sine i saken:

Mens vi alle var travelt opptatt med pepperkakebaksten og gleda oss til jul, kalte VIF inn til pressekonferanse på Smuget der Nordea ble presentert som ny generalsponsor. Arne Landbeck fra Nordea tok de oppmøtte i skole om fenomenet monosponsing. Mono?

La oss nå leke litt med tanken på en generalsponsoravtale som en ekteskapsinngåelse. Nordea er altså den nye kona vår. Men, vi har ikke helt sluppet eksen, og har Hafslund med oss fortsatt. Hun er noe redusert og virker å ha gått i oppløsning. Hun ligger litt stykkevis og delt strødd for våre føtter.

En annen gammel flamme, Hurtigruta, har vi heller ikke glemt. Vi har hatt henne bak ryggen på Hafslund også, og holder fortsatt liv i denne flammen bak ryggen på Nordea. Og som om ikke det er nok har vi en liten flørt gående med Telenor i venstre armkrok, og på høyre bryst har vi fått oss en blodfersk liten Adidas-tatoo.

For all del. Monosponsing er kult og vi er alle opptatt av så rene drakter som mulig, men jeg håper for kona til Landbeck sin del at han har et noe annet syn på monogami enn han har på monosponsing.

God helg!

Legg igjen en kommentar