Dagboka onsdag 9. mars 2011

Hvem rekker seriestarten? Vil vi ha mer reklame for penga? Hvem rundjulte hvem? Forsvinner Luton og Hirsch? Dagboka gir svar Skader og seriestart Medisinmann Eirik Bjærke oppsummerer skadesituasjonen en drøy uke før seriestart på vif-fotball.no . Dette er kortversjonen, og den er ikke helt hyggelig, men litt: JA Berre – rekker garantert seriestarten, men bør … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. mars 2011»

Hvem rekker seriestarten? Vil vi ha mer reklame for penga? Hvem rundjulte hvem? Forsvinner Luton og Hirsch?
Dagboka gir svar

Skader og seriestart
Medisinmann Eirik Bjærke oppsummerer skadesituasjonen en drøy uke før seriestart på vif-fotball.no . Dette er kortversjonen, og den er ikke helt hyggelig, men litt:

JA
Berre – rekker garantert seriestarten, men bør ikke ta innkast med den skaden han har.
Fellah – håp om å rekke seriestarten, men har nesten ikke trent fotball med gutta i vinter

TJA
Dawda – overtråkket heles, men om han tråkker til mot Viking er litt i det blå
Sidoine – overtråkk her òg, vi tipper han er med i troppen mot Viking

NEI
Nordvik – muskelrift i hamsteren, blir ikke med til Stavanger
Fegor – starter trening for fullt mandag, men kan nok glemme seriestarten
Mos – kneet trenger ro, niks seriestart og det ser dårlig ut for andre serierunde også

Med andre ord ikke helt etter planen dette her. Og løfter vi blikket og ser mot lysere tider så ser det pinadø dårlig ut der også:

Vålerenga mister antagelig Luton Shelton og Lars Hirschfeld til sommeren
CONCACAF Gold Cup er det kryptiske navnet på en fotballturnering som spilles i USA. Denne er åpen for landslag i Nord-Amerika, Sør-Amerika samt Karibia. Siden både Jamaica og Canada er kvalifisert for spill i denne turneringen, kan Vålerenga måtte klare seg uten Lars Hirschfeld og Luton Shelton i perioden 5. juni til 14. juni. Går ett, eller begge, lagene videre i turneringen kan det drøye enda lenger før vi får gjensyn med spillerne. Finalen spilles først 25. juni.

Dette betyr at Vålerenga kan være uten sentrale spillere mot Odd-Grenland (B) og Sarpsborg 08 (H), og eventuelt Start (B) om gutta når finalen og ikke rekker hjem til dagen etter. Hvor mange kamper Luton og Lars blir borte avhenger selvsagt av deres landslags evne til å komme seg videre i turneringen og ikke minst at spillerne blir tatt inn i landslagsvarmen.

I tillegg mister de to spillerne cupens 4. runde, men det kan det utmerket godt være at resten av vålerengaspillerne også gjør.

Reklamedrakta
I går publiserte vi et innlegg fra en som misliker å være levende reklameskilt for Vålerengas sponsorer. Det ser ikke ut til at alle våre lesere er enig med ham, i hvert fall ikke Anders, en av VPNs to faste lesere. Han syns vi får mye ut av de 700 spenna vi bruker på sponsortrøya:

Hvor mye klær betaler man ikke i dyre dommer for slik at man kan gå med Diesel, Levi’s eller Dressmann over brystet?

Dessuten inneholder vel sposoravtalene et punkt som sier at drakter til salgs også skal være med sponsorene. Videre er draktsponsoren en del av draktas identitet. Aner ikke hvor mange personer jeg har sett lagtilhørigheten til ved å få et glimt av brystsponsoren i glipen på en åpen jakke. Uten denne sponsoren ville jeg kun sett ei rød trøye.
Når det er sagt synes jeg diskusjonen er interessant. Er det fornuftig å betale 700,- for ei trøye? Er det mer fornuftig å betale 700,- for ei trøye som kun har en liten figur av en kar som spiller polo eller en laubærkrans?

For 700,- for en vålerengadrakt får du: Adidas, VIF, diger Nordea, kembo Hurtigruta Car Glass. Mulig det er et par andre og? Altså får du mer for 700 kroner i sjappa enn for 700 kroner hos LaCoste.

I morgen er det slutt
Fortsetter ishockeyfolket vårt med sine katastrofale andreperioder så er sesongen slutt i morgen kveld. Men møter vi mannsterke nok på tribunen kan det likevel være håp. Les mer om rundjulinga vi fikk på Lørenskog i går på klanen.no Eller les om rundjulinga Steffen Thoresen ga lørenskogingen Erikki Koivu på NRK. – Det er sånt man kommer i fengsel for, skriver Dagbladet om episoden.

Vålerenga i dag
Ikke sportsquiz på Bohemen, men Spurs v Milan

Legg igjen en kommentar