Dagboka mandag 27.desember 2010

Terminlista var den store julegaven fra NFF i år. Vi har pakket den opp og lurer på om ikke innpakningspapiret var det beste ved den. Uansett skal vi bruke romjula til å klage og sutre over alle bitene i puslespillet som ikke passer oss. Dett var dett. Jula er over og romjula er det like … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27.desember 2010»

Terminlista var den store julegaven fra NFF i år. Vi har pakket den opp og lurer på om ikke innpakningspapiret var det beste ved den. Uansett skal vi bruke romjula til å klage og sutre over alle bitene i puslespillet som ikke passer oss.

Dett var dett. Jula er over og romjula er det like greit å glemme. Vi får ikke bytta presangen vi fikk lillejulaften hvor mye vi enn prøver. Terminlista er spikra og denne gangen er julenissene i NFF strålende fornøyde med gaven til supporterne. Endelig har vi som går på kamp fått det som vi vil. Vi har fått fredagskamper!

Jepp. Informasjonssjefef Svein Graff i forbundet poengterer klart og tydelig:

– … blant ukedagene foretrekker Norsk Supporterallianse fredag som spilledag !

Ja, sånn kan det jo også sies. Så får vi høre hva talsmannen i Norsk Supporterallianse, Audun Kjelstrup sier til dette. Vi tok en telefon:

– Den nye TV-aktøren, MAX, vurderte tirsdag som kampdag. Og i forhold til tirsdag foretrekker NSA fredag. Vi ville helst fjerna mandagskampene også, men det er visst umulig. Men i forhold til mandag foretrekker NSA fredag. Nå har vi altså fått fredag (som det beste av to onder), men kombinert med at vi beholder mandagskampene. Fredags OG mandagskamper er et dårlig alternativ.

Yess! Det er ikke annet å gjøre enn å gratulere NFF med sin solide omgang med sannheten;Supporterne foretrekker fredag som spilledag. Romjulsdagboka kommer med flere terminale tanker allerede i morgen.

Grånisse
Lars Bohinen har brukt sine små grå til å fore TV2s ekspertteam med synspunkter om hvem som får den hardeste åpningen i Tippeligaen 2011. En skulle tro at Sogndal og Sarpsborg er klare kandidater her, to lag som også kan tenkes å få den absolutt tøffeste serieinnspurten, for ikke å snakke om de knallharde kampene midt i mellom. Men, nei, Grå-Lars er klar i sin tale:

Vålerenga får den tøffeste tippeligastarten, sier han til TV2

Bohinen holder Rosenborg og Vålerenga som de største favorittene til å ta gullet og han mener at Martin Andresens menn får den klart tøffeste starten.

– Vålerenga som er en av seriefavorittene får en veldig tøff start med tanke på de fem første rundene. De får en hardere start enn Rosenborg. VIF har den desidert tøffeste åpningen med Viking, Aalesund, Stabæk, Lillestrøm og Rosenborg, sier Bohinen til TV 2 Sporten

Huff!
Hva er det som er så hardt med å møte tre nedrykkskandidater? Brann, Aalesund og Stabæk står dessuten på startmenyen til Rosenborg også. Dessuten møter vi Rosenborg, mens Rosenborg på sin side skal opp mot Vålerenga. Nei, Lars, dette ser det ikke ut til at du har peiling på. Vi kan ikke skjønne annet enn at det er RBK som får den klart tøffeste åpninga.

Romjulssalg i Sjappa
Romjula er høgtida for byttinger, og vi regner med at alle har lyst til bytte julegavene de fikk som ikke var kjøpt i Sjappa. Men det går dessverre ikke. Et lite plaster på såret er å selge unna en del av de dummeste gavene og bruke penga i Sjappa denne romjula. Her er noen eksempler:

Diverse hettegensre/gensre (på stativ) 2 stk kr 300,-
2 stk barnesett drakter 2 sett kr 400,-
2 stk voksen bukser kr 200,-
Hvite håndkler kr 100,- pr pakke
Treningsdress Kappa (kun barnestrl) kr 200,- for hel dress
Kappa pannebånd (ikke svettebånd) kr 50,- pr stk
Kappa hjemmedrakt (kun 25 igjen i xxl) kr 150,- pr stk
2 stk strikkegenser/genser kr 300,-
1913 softshelljakke herre/dame kr 300 pr stk

Sjappa’s åpningstider romjulen:
Mandag-torsdag 10-16 Nyttårsaften 10-14

Vålerenga i dag
Kaldt

Legg igjen en kommentar