Bønder er også brikker i spillet.

VPN har forhåndsdømt Vålerengas motstandere 2010. Resultatet er like oppsiktsvekkende og interessant som en kålåker. Vi taper aldri – Ett lag i Norge – Mange motstandere, ingen motstand På grunn av disse nøkterne fakta er VPNs tabelltips 2010 delt i to deler: Vålerenga og Røkla. Nærstudier av Røkla gir en entydig prognose for bøndas innbyrdes … Fortsett å lese «Bønder er også brikker i spillet.»

VPN har forhåndsdømt Vålerengas motstandere 2010. Resultatet er like oppsiktsvekkende og interessant som en kålåker.

Vi taper aldri – Ett lag i Norge – Mange motstandere, ingen motstand

På grunn av disse nøkterne fakta er VPNs tabelltips 2010 delt i to deler: Vålerenga og Røkla.
Nærstudier av Røkla gir en entydig prognose for bøndas innbyrdes styrkeforhold når de labber inn i hvert sitt fjøs i november (klikk på linkene for detaljert begrunnelse) :

1 .  Rosenborg 49 *
2 . Molde 48
3 . Odd Grenland 43 **
4 . Stabæk 42 ***
5 . Lillestrøm 42
6 . Viking 41 ****
7 . Brann 40
8 . Sandefjord 39
9 . Aalesund 38
10. Start 33
11. Tromsø 32
12. Haugesund 31 *****
—————————-
13. Hønefoss 25
—————————-
14. Strømsgodset 16
15. (xxx) -2

* Rosenborg fikk 6 poeng trekk for Jørn Jamtfall og Nils Skutle. I ettertid angrer vi på at vi glemte å trekke noen poeng for Nils Heldal. Beklager. RBK er fremdeles konge på gjødselhaugen og bøndas ubestridte leder

** Odd Grenland ender merkelig nok på bronseplass. VPN skriver om nedtur, men surrer med tall. Beklager igjen. Det er vanskelig å se forskjell på disse fjøsnissene. Dessuten er ikke bondebronse det samme som Tippeliga-medalje.

*** Stabæk rankes foran Lillestrøm, det er mest for ikke å hisse opp han kuken i kalaset

*** Viking får de fem poengene vi glemte for økonomien og suser forbi Brann

***** Haugesund fikk i utgangspunktet en sjetteplass, mye på grunn av 10 tilleggspoeng for Christian Grindheim og Håvard Lunde. Fotballkretsen har levert inn protest og mener det ville vært riktigere å trekke 10 poeng for bønder som ikke blir ved sin hest. Sorry, sildebønder!

Legg igjen en kommentar