Dagboka fredag 22. januar 2010

Fem lykkelige femtenåringer reiser med Martin og gutta til La Manga. Ellers ser vi litt ut i verden på en litt sånn relativt lite spennende dag. Heldigvis er det i det minste fredag. Guttedrømmen oppfylt Tenk deg som femtenåring å få reise med Vålerenga til La Manga, vel for fem femtenåringer oppfyller Hafslund å Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. januar 2010»

Fem lykkelige femtenåringer reiser med Martin og gutta til La Manga. Ellers ser vi litt ut i verden på en litt sånn relativt lite spennende dag. Heldigvis er det i det minste fredag.

Guttedrømmen oppfylt
Tenk deg som femtenåring å få reise med Vålerenga til La Manga, vel for fem femtenåringer oppfyller Hafslund å Vålerenga den drømmen. Spillerene kommer fra Vålerenga, Holmlia, Oppsal og Geilo. Vi ønsker dem god tur og håper at de får en opplevelse de vil leve lenge på.

Enga er tilbake
Etter å ha blitt slått i Sarpsborg var det vår tur i går, seier 3-2 i spilleforlengelsen mot Sparta gjorde godt. Vi gratulerer Espen og gutta med å ha tatt seg fint inn igjen etter ydmykelsen tirsdag.

Gammalt nytt
Jeg er rystet, ja rett og slett satt ut. På søking etter fotballsanger på nettet i går kom jeg i skade for å dumpe borti trønderklubben Ranheims gaver til musikksjangeren. Den gamle låta deres Ra-Ra-Ra-Ranheim visste jeg var ille, men at dette var toppet av den nye Adecco kokoko det var jeg ikke kjent med. Jeg hørte den, men før jeg trodde hva jeg hørte måtte jeg spille den flere ganger.
Låta kan du høre her
Det er bare en ting å si: Forza Ranheim, som de sier i Trøndelag.

Vålerenga ga-ga-ga i kveld
Prøve å tenke ut hva slags musikk du ville likt om du var gift med søstra di.

Legg igjen en kommentar