Dagboka fredag 6. november 2009

Det er i dag slaget om Østfold står, dessverre er ikke Sverige med i dette slaget, slik at vi hadde hatt en mulighet til å få flytta kinaputter, tobakk og systembolag nærmere Oslo. Ellers håper dagboka at Vålerenga ser muligheten i kampen mot København. Suksesstreneren Tom Nordlie Etter å ha blitt hyllet for innsatsen de … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. november 2009»

Det er i dag slaget om Østfold står, dessverre er ikke Sverige med i dette slaget, slik at vi hadde hatt en mulighet til å få flytta kinaputter, tobakk og systembolag nærmere Oslo. Ellers håper dagboka at Vålerenga ser muligheten i kampen mot København.

Suksesstreneren Tom Nordlie
Etter å ha blitt hyllet for innsatsen de siste årene er i dag Nordlie klar for kvalifiseringskamp for fornyet liv i Tippeligaen. Kvalifiseringskamper er en greie Nordlie ikke har hatt grepet på. Han rykka ned med oss og han feilet gjentatte ganger som trener for lag i Adecco på vei opp. Dagens dagbok ønsker Nordlie en riktig god tur nedover i divisjonssystemet.

Vålerenga – FCK
Vålerenga har fått på plass en kamp mot FCK i februar, nå håper vi klubben er våken og får på plass en kamp mot et svensk hovedstadslag også, la dette bli første kamp i en årlig vinterturnering hvor de tre beste hvovedstadslaga møtes til dyst, da har vi laga vår egen Kongeliga.

Veies Martin og er han ferdig?
Vi veit at disse dagene brukes til evaluering og ser allikevel at norske aviser linker Vålerenga til nye topptrenere. For min del har jeg full tillit til Martin, jeg er skuffet over resultatet i år, men ser samtidig en holdning overfor unge spillere som jeg har sansen for. Alle har det travelt med å nå nye mål i fotballen, jeg synest allikevel Martin kan få len sesong til til å bygge videre på prosjektet sitt.

Vålerenga i kveld
Ta deg en toddy og kos deg med mimrestoffet på klubbens sider.

Legg igjen en kommentar