Dagboka onsdag 9. september 2009

Damer og statistikk. Passer liksom ikke helt sammen, men det er alt du får av oss i dag. Det har lenge vært klart at Vålerengas damelag vinner serien i år og at de, som i fjor, skal ut i kvalifisering for nest høyeste divisjon. Laget ligger 17 poeng foran nummer to, og i går ble … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. september 2009»

Damer og statistikk. Passer liksom ikke helt sammen, men det er alt du får av oss i dag.

Det har lenge vært klart at Vålerengas damelag vinner serien i år og at de, som i fjor, skal ut i kvalifisering for nest høyeste divisjon. Laget ligger 17 poeng foran nummer to, og i går ble det satt en skikkelig klubbrekord: 19 seire på rad. Vålerenga banka Manglerud Star 6-1, Les mer om jentene her.

Det gjenstår tre kamper: Borte mot Kolbotn 2 neste onsdag, deretter følger hjemmekamp mot Fart 2 før serieavslutningen på Stampesletta mot Lillehammer. Mulighetene er med andre stor absolutt til stede for at damene går ubeseiret gjennom jubelsesongen.

Forrige gang et Vålerengalag gikk ubeseiret gjennom serien, var i Østland /Nordre i 58-59 sesongen. VPN var der, og husker spesielt 9-0 over Frigg. Ubeseiret om høsten, men poengtapene tikka inn når vårsesongen begynte (engelsk sesong), det første mot bånnlaget Fremad fra Lillehammer som rykka ned.

Trikkeserien som den ble kalt, var en bitte liten 8-klubbs greie i motsetning til 12-klubbserien damene våre spiller i. De unge Bohemene valsa gjennom med et par-tre målkalas, men ikke på langt nær så mange som Vålerengas damelag anno 2009.

9-0, 6-0 og 5-0 var de største sirkusforestillingene Bruno, Terje, Toffa og Leif klarte. Årets Vålerengajenter har 2 ganger 6-1 samt 6-0 mot Bækkelaget og 8-0 mot Borgen som de største målkalasene.

Dagboka mandag nevnte at vi jobber med et samarbeid med damelaget så det kam bli regelmessig stoff og nyheter omkring damelaget vårt her på VPN. Suksessjentene får for øvrig omtale på de vanlige klubbsidene på vif-fotball.no, men det du kanskje ikke er klar over er at det skrives fyldige referater på vifdamer.blogspot.com/ i tillegg til web-siden for Damer A på vif.no som har kampoppsett og resultater.

Fredrikstad
Det er i skrivende stund solgt 700 billetter til kampen i Fredrikstad lørdag. Det betyr at det nå klokka kvart på ett kun er 200 billetter igjen på Vålerengafeltet. Løp og kjøp så fort som faen.
I Sjappa får du sikkert kjøpt bussbillett kr 200 også. Det er i hvert fall satt opp en ekstra buss pga stor interessse.

Vålerenga-fotball.no boltrer seg i statistikk i dag. Først var det altså damerekord og tvilsom sammelikning med Bohemlaget for over femti år siden. Og så er det en grusom statistikk for Glommas fete redningsmann, fotballens Red Adair, Tom Keiko Nordlie og hans resultater mot Vålerenga etter at han ikke redda oss. Les mer her

Vålerenga tar en knusende seier: 7 – 3 – 2, målforskjell 24-18.

Vålerenga i dag
Harmeet og Amin må trolig vinne i EM kvalifiseringa mot Serbia for å komme seg til EM for U21. Og sånn a propos landskamper: Norge må trolig tape mot Makedonia for å få rista av seg den absolutt siste meningsløse mikroskopiske rest av teoretiske VM-sjanser.

Legg igjen en kommentar