Dagboka tirsdag 7. oktober 2008

Vi teller opp sårete og ser på stadionplaner. Vi slipper ikke taket på Eddie-boy ennå, men først dreier det seg om billettene til cupfinalen Finalebilletter Sjappesjefen melder dette om salg av billetter til sesongkorteiere i Vallhall søndag: Vi tar selvsagt bank aksept kort (ikke visa og mastercard). Vi oppfordrer folk som skal stå sammen enten … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. oktober 2008»

Vi teller opp sårete og ser på stadionplaner. Vi slipper ikke taket på Eddie-boy ennå, men først dreier det seg om billettene til cupfinalen

Finalebilletter
Sjappesjefen melder dette om salg av billetter til sesongkorteiere i Vallhall søndag:

Vi tar selvsagt bank aksept kort (ikke visa og mastercard). Vi oppfordrer folk som skal stå sammen enten å sende én i køen eller å stå sammen i køen. Alle plassene er nummererte og vi har verken tid eller kapasitet til å bytte billetter etter at de er solgt.

Ullevål skal farges kongeblått!
Om du har sesongkort og regner med å få billett eller er supporter/sympatisør, uansett har du nærmest en borgerplikt til å registrere deg på NFF sine sider for å bli med i trekningen av cupfinalebilletter. NFF har nemlig holdt av 2500 billetter som trekkes blant de som registrerer seg på nettet. Du må opplyse om du er nøytral eller holder på et av finalelagene. Vi foreslår at du registrerer deg som Vålerenga-supporter, eller nøytral da det trolig trekkes i tre potter (nøytral, Stabæk og VIF).
Registrer deg på denne linken

Stadion

Om to uker offentliggjør Vålerenga Fotball de første planene for Oslos nye idrettsbydel. I går fant vi en sak på aftenposten.no om framdriften i stadionplanene. Aften røper noen stadionalternativer, og skriver at klubben vil utvikle Valle Hovin til et stort senter for idrett, kultur og samfunnsengasjement. Odd Skarheim uttaler:

– I Valle-planene skal byutvikling, bredde, topp og samfunnsengasjement henge sammen. Det skal bidra til å gjøre oss unike i Europa i 2013.

Det legges opp til et stadion med 22000 plasser, den blir omtrent som bildet fra Asplan Viak viser. Flere alternativer utredes, både med plass til 30 og 42 tusen seter, men det er nok det minste alternativet Vålerenga vil gå for.

Etter at den kommunale tomtegaven ble vedtatt, gravde kritikerne opp ESA-spøkelset. Dette frykter ikke Skarheim, som sier dette til Aften:

– Nei, vi inviterer oss selv til ESA i Brussel for å drøfte forskjellige gjennomføringsmodeller på forhånd. Vi kommer ikke til å bestemme oss for hvilken modell vi går for, før vi er sikre på at det kommer til bli akseptert.

Les mere om saken her.

Du trenger en hvil nå, Eddie!
Dommersjef Rune Pedersen sa dette om dommer Svein-Erik Edvartsen til dagbladet.no i går:

– Jeg ville ikke gjøre jobben min hvis jeg ikke gjorde alle relevante vurderinger før jeg setter opp dommerne. Det ville være svært uklokt av meg å sette opp Edvartsen til neste VIF-kamp.

Som de fleste andre her i landet har Martin Andresen rett til å si hva han vil. Men når han søndag kveld svarer på spørsmål fra tv2 og sier at han ikke tror NFF tør å sette opp Edvartsen til å dømme Vålerenga igjen denne sesongen, da kvesser dommersjefen til:

– Det er noe VIF ikke har noe som helst med. Det ser jeg som et grunnleggende brudd på Fair Play-oppførsel, og det setter både VIF og en eventuell motstander i en vanskelig situasjon dersom det skulle bli tilfelle. Skulle vi tatt hensyn til hva klubbene sier om dette, måtte vi hatt utenlandske dommere resten av sesongen.

Fair Play? Utenlandske dommere?
Hæh?

Vålerenga har selvfølgelig klaget på dommeravgjørelsen og det røde kortet til Singh søndag. I dag avgjøres karantenespørsmålet. Forrige gang Vålerenga klagde på Edvartsen endte det med at Bojan slapp karantene og at Eddie ble satt på sidelinja.

Reprise, Takk!

Sjukestua

Martin Andresen har slitt med lyskeskade i hele år. I dag har han derfor reist for å operere seg i Lyskland. Rekker han cupfinalen?

Moa hadde et høyt overtråkk som det kalles i medisinske kretser, en ankelskade med lengre senestrekk og fire til seks ukers trene-avbrekk. Finalen er tvilsom.

Kristian Brix ødela et leddbånd i rekruttkampen forrige mandag mot Kristiansund og er ute i seks uker.

Mohammed Fellah brakk bein i fjor, kom tilbake i år, men så viste det seg at beinet ikke grodde godt nok. Ny operasjon for en stund siden, og sannsynlig ikke mere fotball i år.

Følg linkene og les mere på vif-fotball.

Vålerenga 2
Rekruttene kjemper desperat for å unngå tredje i neste år, ligger a poeng med Kjelsås, men med dårligere målforskjell. I neste runde skal Kjelsås møte bånnlaget Groruddalen mens vi tar i mot Ranheim på Valle lørdag. Møteplikt for alle som elsker Enga! Lørdag klokka 15.

I går var Vålerenga på Sunnmøre. Daniel Fredheim Holm sørga for tidlig ledelse mot Skarbøvik som utlikna midt i omgangen. Men rett før pause ordna Bard Shala 2-1. Sorry: Skarbøvik utlikna i andre omgang og vi gikk glipp av en høyst fortjent tre-poenger.

Vålerenga i kveld
Ta Kristian, Mohammed, Martin og Moa med i aftenbønnen!

Legg igjen en kommentar