Bodø/Glimt – Vålerenga 1-2

En spennende kamp mellom to lag som ikke la seg bakpå. Vil huskes spesielt for det røde kortet til Singh og opphentinga vår med to skåringer i sluttminuttene. Bodø/Glimt – Vålerenga 1-2 (0-0) 5.10.2008 – Aspmyra Stadion Tippeligaen 23. runde 5957 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins , Morten Berre (Amin Nouri fra 61), André Muri, Kjetil … Fortsett å lese «Bodø/Glimt – Vålerenga 1-2»

En spennende kamp mellom to lag som ikke la seg bakpå. Vil huskes spesielt for det røde kortet til Singh og opphentinga vår med to skåringer i sluttminuttene.

Bodø/Glimt – Vålerenga 1-2 (0-0)
5.10.2008 – Aspmyra Stadion
Tippeligaen 23. runde
5957 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins , Morten Berre (Amin Nouri fra 61), André Muri, Kjetil Wæhler, Freddy dos Santos, Harmeet Singh, Lars Iver Strand, Luton Shelton (Bojan Zajic fra 66), Martin Andresen, Mohamed Abdellaoue (Kristofer Hæstad fra 79), Bengt Sæternes

Bodø/Glimt: Pavel Londak – Mounir Hamoud, Johan Lædre Bjørdal (Stian Theting fra 7.), Per Verner Rønning, Willis Forko – Runar Berg, Christian Berg, Birkir Bjarnason (Thomas Rønning fra 80.) – Jan Derek Sørensen, Stig Johansen (Thiago Martins fra 55.), Trond Olsen.

Mål:
1-0 Christian Berg 81
1-1 Kjetil Wæhler 88
1-2 Freddy dos Santos 93

Gule kort: Luton Shelton 28, Per Verner Rønning 29, Morten Berre 39, Martin Andresen 69
Rødt kort: Harmeet Singh 80

Hoveddommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar IL

En spennende kamp mellom to lag som ikke la seg bakpå. Vil huskes spesielt for det røde kortet til Singh og opphentinga vår med to skåringer i sluttminuttene.

Dette skrev Dagboka mandag 6. oktober 2008:

Vi kan når vi vil.
En gang i blant får vi det ikke til selv om vi kan. En sjelden gang i blant gidder vi ikke å få noe til, sånn som mot Viking sist eller mot Molde og Bodø/Glimt hjemme. Men i går var vi nær det helt store. En første omgang med veldig mange gode tendenser som dessverre ble rota bort i ubesluttsomhet i avgjørende trekk eller forsvant i » Åhh-nesten! » TV2 så ikke dette i kampen de selv sendte, og oppsummeringen derfra av første omgang tydet på at Bodø/Glimt hadde føringa og de eneste sjansene. Vi så kampen med kongeblå briller, og tenkte at nå nærmer det seg jaggu godsakene vi fikk til i Stavanger i vår. All mistro til team Martin blåste bort med nordlandsvinden.

VG ruller terninger. Terningkast 5 for kampen i går. I motsetning til røkla som ligger fra 3 og nedover. Det passer med hva vi så. En spennende kamp som toppet seg til en dramatisk slutt. Det midtre kvarteret av andreomgang ble etterhvert såpass kjedelig at dommer’n syns det var på sin plass å hive ut en speller for å få litt action. Dumt det var Singh det gikk ut over, han hadde markert seg positivt hele kampen. Martin var bra, litt ubesluttsom av og til, litt svak skyting, men ingen sinke som tidligere i år. Wæhler var banens beste, Berre dessverre litt svak, men hva annet kan en vente med sånn uvant plass i bakre firer. Litt stilig det derre, forresten: To tidligere toppskårere, Morten og Freddy, på hver sin back-plass. Og like stilig: To seine skåringer hadde aldri blitt virkelighet uten forsvaret vårt: Det lange innkastet fra Freddy som Wæhler til slutt ekspederte i nettmaskene, og Freddy som ekspederte skuddet som aldri nådde nettet, men som ble klarert inni mål sekunder før overtida på fire minutter ebba ut. Gøy at han ble matchvinner i sin tippeligakamp nr 300. Til VIF-TV sier han at det ikke var noen vits å vente særlig mye lenger på å skåre, og fortsetter:

– Det føles som om dette er mitt viktigste mål. Vi viste moral etter utvisninga og baklengsmålet og det var utrolig deilig å se ballen rulle over streken på overtid. Denne oppturen fortjener vi og alle i og rundt Vålerenga.

Spillerbørs
Perkins 5
Dos Santos 5
Muri 4
Wæhler 6 BB
Berre 4
Strand 4
Singh 5
Andresen 5
Shelton 3
Abdellaoue 5
Sæternes 5

Innbyttere:
Nouri 5
Zajic 4
Hæstad For kort tid

Legg igjen en kommentar