Dagboka torsdag 4. sept 2008

Moa er en fin mann. Martin slår grusomt tilbake, håper vi. Byderbyet nærmer seg. Christer er med, og vi har en ide. Dagboka er klar. Mer om Moas valg I VG i dag forteller Moa at det var han selv som bestemte seg for å si nei til profftilværelsen i Nederland. – Det kom veldig … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. sept 2008»

Moa er en fin mann. Martin slår grusomt tilbake, håper vi. Byderbyet nærmer seg. Christer er med, og vi har en ide. Dagboka er klar.

Mer om Moas valg
I VG i dag forteller Moa at det var han selv som bestemte seg for å si nei til profftilværelsen i Nederland.

– Det kom veldig brått på. Jeg følte jeg hadde godt av å utvikle meg lenger i Vålerenga, sier han.

Med andre ord: fra saken ble kjent i VG for et par dager siden har den endret seg en del, gitt. Fra et bilde av en skuffet Moa som fikk nei fra klubben er det heller en klok ung mann som gjør sine egne valg. Og kanskje heller klubben som er skuffet selv om Aalbu sier det sånn:

– Og når han ikke ønsket, var det greit. Jeg synes det var utrolig voksent og en tøff avgjørelse.

Sånn sett pent av klubben også, de kunne jo faktisk være skuffet over ikke å sope inn 30 mill. Det er jo en del kroner lissom. Moa sier jo også at han har ambisjoner om utlandet, og klubben har sikkert ikke noe imot de pengene. Men altså ikke nå. Artig åssen VG har snudd saken rundt. Kanskje vi alle har lært noe om media, VG og ikke minst Moa. Bra mann, gleder meg til neste mål.

Landslaget
Ifølge Dagbladet og alle andre som overvåker treningene til landsen ser det ut til at Martin spiller fra start allikevel.
På en måte kan det være fint. Om Martin leverer en knallkamp og viser at han kan ennå.
Samtidig er det med Vålerengaøyne en smule gambling. For hva om han stinker? Og enda verre: om Norge taper også? Da blir det mye støy mot sjefen, og da ikke bare landslagssjefen. Og hvordan vil Martin takle det?

Gå enda dypere inn i seg selv og kline til? Eller har han en grense for hva han tåler, han og?
Jeg håper og tror at det vil gå bra. At Martin viser oss alle hva som bor i han. Og at han tar det med tilbake til klubben når vi skal knuse Lyn.

Byderby
På forumet går det en debatt om man skal stille med støttebannere etc på trening. Og viser gutta at vi står bak dem i disse derbytider. Selv om man kan velge den onde siden og si at det fortjener de ikke kan man også se det sånn: hvis det hjelper dem til å være litt tryggere, kan det hjelpe dem til å spille bedre? Og kan vi slå Lyn da?

Og vi minner om Sjappas tilbud til kampen:
Alle klansmedlemmer kan kjøpe billetter på Bend it Øvre og vestbredden til kr 70,- pr stk, sesongkortinnehavere kan ta med seg en venn for samme pris.

Ny lærling
Christer Jensen har skrevet lærlingekontrakt.

– Han er en spiller med ekstrem spisskompetanse når det gjelder fart og er blant de raskeste fotballspillerne som har blitt testet på Toppidrettssenteret noensinne, sier Andreas Holter på klubbens sider.

Dagboka gratulerer og venter spent på å høre mer om Christer.

Ny trener?
Vålerenga Fotball søker trenere. VPN er glad i klubben på alle nivåer, og formidler denne til dere, kanskje noen av dere har en trener i magen? (eller bare er litt overvektige?)

Vi søker trenere til våre breddelag for 2009 sesongen. Breddeavdelingen består av ni guttelag fra gutter 13 år til og med senior 3 og syv jente/dame lag fra 13 år til og med senior. Som trener for VIF sine breddelag får du en unik mulighet til å bli kjent med klubben fra innsiden. Klubbens treningsfasiliteter er gode med to moderne kunstgressbaner, gressbaner til kamp og treningsaktiviteter. I tillegg disponerer VIF Vallhall på vinterstid. Erfaring som trener fra lag i ungdomsfotballen er en fordel. Videre vil vi ha trenere som er samarbeidsvillige, har gode pedagogiske evner og positive holdninger.

Alle trenere i VIF Bredde mottar kjøregodtgjørelse. Størrelsen på godtgjørelsen avhenger av alderstrinn og aktivitetsnivået laget skal ha. I tillegg tilbyr VIF Bredde treningsutdannelse til sine trenere samt gratis inngang til A-lagets hjemmekamper.

Dersom du ønsker å bidra for Vålerenga ta kontakt med:
VIF Gutt Bredde
Trenerkoordinator
Konrad Lillevevang
klillevevang@yahoo.comFJERNDETTE
Telefon: 41417224

VIF Dame/jente
Nestleder i Damestyret
Anne Mette Ødegård
amo@fafo.noFJERNDETTE
Telefon: 90651311

Vålerenga i dag
Tja, ikke sånn kjempemye. Litt på siden (men innenfor vår felles referanseramme) av det eksakte Vålerengelske tenkte jeg på følgende i går:

Som mann i full fart mot middagshøyden vet man å sette pris på de deilige, rolige stundene i hverdagen.
Som Al Bundy sier: ”there is still one place in this house where a man is king”.

På ramma er det bare meg og den forhåndsrappa neste utgaven av et veldig bra Klansrop som gjelder. Men en ting er galt med hele toalettopplevelsen. Man sitter da ikke godt? Så jeg tenkte, hva med en slags liggedo? Etter en svær kebabmiddag er det to ting som er digg:

– Å legge seg nedpå litt.
– Og å sjøsette en brun ørret fra krydderkrukka.

Hvorfor skulle det ikke være mulig å gjøre begge deler samtidig? Greit nok, for å få litt fart på sakene må man kanskje få opp beina litt, men da kunne man se for seg en slags gynekologstol med trinnløst løft av beina. Til den perfekte stillingen. Kanskje litt sånn japansk spyl og tørkfunksjon også, så er anstrengelsen minimal og nytelsen maksimal.

Hele herligheten i et eget rom. Jeg mener, rikfolk tar jo det rommet de ikke vet hva de skal gjøre noe med og kaller det ”bibliotek”. Noen bøker og en designstol. Hvorfor ikke da et Leverandarium, med den fantastiske liggedoen og en finfin hylle stappa med fanziner og fotballbøker? Innenfor en kabellengde, selvsagt.

Det var Vålerenga i dag, tenker jeg….

Legg igjen en kommentar