Dagboka onsdag 20. august 2008

Onsdag og landskamp. Avisene er fulle av en «angrende synder» og det er vel det vi gidder å se på i dag. Muligens. Gutta på landslaget Landskamp på Ullevaal og den kunne jo ha blitt en kjedelig affære. Men vi flere gutter på laget og da er det jo klart at vi benker oss foran … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. august 2008»

Onsdag og landskamp. Avisene er fulle av en «angrende synder» og det er vel det vi gidder å se på i dag. Muligens.

Gutta på landslaget
Landskamp på Ullevaal og den kunne jo ha blitt en kjedelig affære. Men vi flere gutter på laget og da er det jo klart at vi benker oss foran flatskjermen i kjellerstua og får et herlig gjensyn med Kristoffer, Moa, Daniel og Martin.

Vi håper at Moa og Daniel får spilletid i kveld, at Hareide tør å la ungutta slippe til. For ærlig talt: Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise har vel aldri spilt en bra kamp med flagget på brystet. De er vel egentlig to fyrer som har blitt litt vel opphausa fordi de spiller på Blackburn og Liverpool. Nei, Blackburn og Roma var det vist. (Søren der gikk jeg glipp av å skrive noe slemt om Liverpool.) Jaja, samma kan det være.

Uansett så syns jeg Hareide bør eksperimentere litt. Ikke med alkohol og vekkerklokker – slik som Steffen Iversen – men med laget. Han skal visstnok beholde sentralinja med Hangeland, Andresen og Carew. Det kan jo bli interessant siden det ikke er sikkert at Carew spiller. Da bør det være plass for mOa da eller? Hareide sier dette om Moa:

– Det er en spiller jeg har veldig sansen for. Han er en hardtarbeidene spiller med et godt venstrebein, og han har spilt bra i årets Tippeliga. Jeg vil tro at han får sjansen i løpet av kampen.

Moa på sin side sier det slik:

-Det er veldig moro å få være med på landslagssamling og trene sammen med de store gutta. Jeg har ikke fått noen signaler på at jeg skal spille, men håper selvsagt å få prøve meg i noen minutter.

Alt dette og enda mer har vi funnet på forbundets egne sider Fotball.no

Drekkadrekkadrekkadrekka!N
år det gjelder Iversen og fest/drikkekultur så er alt du har hørt sant. VPN sitter inne med mye saftig info om hans drikkevaner, vi kan avsløre følgende:

– I et festelig lag for noen år siden ble Iversen så drita at han sovna med slipset rundt panna.
– En annen gang var han så full at han sovna i drosja hjem, da kasta han også opp på do før han gikk og la seg.
– Iversen skal visstnok også ha drukket to halvlitere på styrten for fem år siden.
– Ryktene skal også ha det til at Iversen drakk brennevin på pub da han spilte i Tottenham.
– Flere informanter fra den lokale butikken til Iversen kan rapportere at han kjøper både øl og tonic når han handler på Rema.
– Iversen har også blitt sett med en polpose i handa på vei hjem en fredagsettermiddag.

I Vålerenga har det blitt drukket en del opp gjennom åra. Noen drakk litt, andre drakk hardt og noen andre drakk mer enn de tålte. Hva så? Så lenge den norske stat tillater at folk drekker seg fra sans og samling er det vel ok? Tar du ett glass vin til middagen midt i uka ser folk rart på deg, men drekker du med begge arma på fredag og lørdag så er det ok. Drekker du på søndag har du sannsyligvis fortsatt festen fra lørdag, eller så jobber du i utelivsbransjen, eller så er du i søndagsmiddag.

Norske journalister burde vel være de første som holder kjeft når det gjelder drekking egentlig. Uansett, at folk tar seg en fest eller en øl, eller et glass vin må da for faen være en privatsak? At du forsvover deg etter å ha havna på nachspiel får så være ditt eget problem.

Martin Andresen sier det slik til VG:- Hva gutta gjør på fritiden, legger ikke jeg meg oppi så lenge de stiller forberedt på trening og kamp. Det er heller ikke noe totalforbud mot alkohol hos oss. Takk og pris.

Noe mer?
Nja, tja – jo! Henning Berg slutter i Lyn. Han slutter i Lyn for å bli sjef i LSK. Fjørtoft har dratt og da kommer vel Bjarmann tilbake. Det kommer nok til å bli dritbra for de skabbete fugla der oppe på Romerike. Berg sier at han vil vinne noe, bli det beste laget i Norge og ha flere muligheter enn de han har i Lyn idag.

Altså, man velger sin egen skjebne, men at det er mulig å gjøre dette frivillig det skjønner vi rett og slett ikke.

Vålerenga i dag
Landskamp – se opp for unge talenter fra Vålerenga.

Legg igjen en kommentar