Før avspark: VIF – RBK

Vi er klar for sesongens 4. kamp. Bartebønda fra Trøndelag fyrer opp traktora, biffsnadder i matboksen og karsk på termosen, og setter kursen mot Norges eneste by for nok et ydmykende nederlag i sin begredelige sesongstart. Vi er klare til å ta i mot. Klare til å innkassere ennå 3 poeng foran et fullstappa Ullevål … Fortsett å lese «Før avspark: VIF – RBK»

Vi er klar for sesongens 4. kamp. Bartebønda fra Trøndelag fyrer opp traktora, biffsnadder i matboksen og karsk på termosen, og setter kursen mot Norges eneste by for nok et ydmykende nederlag i sin begredelige sesongstart. Vi er klare til å ta i mot. Klare til å innkassere ennå 3 poeng foran et fullstappa Ullevål Stadion. Gleder du deg? Vi benytter igjen kjapp-og-gæli-måten: Det du får, er levert av Vålerenga Fotball.
Les forhåndsomtalen på Vålerenga Fotballs hjemmeside her!
Les og bli vis!

Legg igjen en kommentar