Dagboka torsdag 7. februar 2008

Kjeks, spillerflukt og Onkel Knut. Dagboka er klar. Kjeks Jeg veit at landskampen igår var en treningskamp. Jeg veit at vi ikke har full tropp i kampform. Men jeg hadde faktisk gleda meg veldig til dette. Jeg har sulta en hel vinter, og endelig er det noen som kaster litt mat til en stakkar. Så … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. februar 2008»

Kjeks, spillerflukt og Onkel Knut.
Dagboka er klar.

Kjeks
Jeg veit at landskampen igår var en treningskamp. Jeg veit at vi ikke har full tropp i kampform. Men jeg hadde faktisk gleda meg veldig til dette. Jeg har sulta en hel vinter, og endelig er det noen som kaster litt mat til en stakkar. Så får det heller være at det kun er snakk om en liten bit kjeks. Men for de av oss som var så uheldige å se kampen igår, er det bare å innrømme at dette var en helt elendig kjeks. Det er faktisk en av de verste jeg har smakt. Jeg tror jeg til er villig til å gå så langt som å si at denne kjeksen, ja, den var kanskje den døveste kjeksen som noensinne har eksistert. Dette var en sånn type kjeks som du ved en feiltagelse skumpa litt saft over, sånn at kjeksen ble helt myk og klam med solbærsmak, før du var så uheldig at du mistet den på baderomsgulvet. Du kan være så sulten du vil. Det der var ett stykk kjip kjeks rett og slett.

Men der, hva er det? En bitteliten smule knusktørr Ritz? Med sjokolade trekk og karamellfyll sa du? Joda, for vår egen Gunnar Heidar Thorvaldsson scora i går da Island slo Armenia 2-0. VPN saluterer og bøyer seg i kjekssmulene.

Onkel Knut
I de bekmørke korridorene hos NFF jobbes det ifølge Na24.no på spreng med nye og skumle planer. Ullevål Stadion skal muligens fraflyttes, og NFF vil bygge ny stadion med kapasitet til 50.000. Ja, kjære dagbok-leser, du leste riktig: 50.000. Her skal det søkes om EM må du da vite. Og da må man tenke stort. Men hva med Ullevål Stadion spør du kanskje deg selv da. Den vil de gjerne selge. Til Vålerenga og/eller Lyn. Men stopp en halv. Hvis Vålerenga får tilbud om å kjøpe Ullevål, og NFF vil bygge ny stadion, hvordan vil dette påvirke politikerenes standpunkt i forhold til Valle-planene?

Det er ikke godt å si, men dagens dagbok-forfatter velger for øyeblikket å bare le litt oppgitt av det hele, mens jeg rister mitt lille hode. NFF er nemlig som snytt ut av nesa på den litt smånarkomane og alkoholiserte onkelen min, som alltid har noen astronomiske planer, geniale oppfinnelser og syke ideer som skal redde verden og skaffe han selv en ikke ubetydelig inntekt. Å gå i diskusjon med han er nyttesløst. Det eneste som hjelper er å smile med så godt man kan. Planenes egen urimelighet fikser resten. (Har du begynt å jobbe i NFF Knut? Og jeg som trodde du hadde mer enn nok å henge fingra i med å lage prototypen på den nye fly-sykkelen din?)

Spillerflukt
Det er hårda bud i 4. divisjon. Siviltjeneste, studier og andre forpliktelser krever nemlig sitt. Vif3 sjekker derfor overgangsmarkedet, og er nå på utkikk etter 5-6 spillere som kan gå rett inn og styrke stallen. Er du en av dem som føler deg bra nok for oppgaven er det bare å ta kontak med trener Odd Andersen på telefon 993 21 366 eller send mail til a_odd@hotmail.com.

Vålerenga i dag
Finn fram skjerfet og varm opp stemmebåndene, i morra er det kamp. Det braker løs kl. 17.30, koster 50 spenn i døra, og det hele skjer i Vallhall. Be there or be Onkel Knut.

Legg igjen en kommentar