Dagboka fredag 30. november 2007

En sen dagbok i dag. Vi beklager, men noen ganger er det viktigere ting i livet enn Vålerenga. Ikke ofte. Men noen ganger. Viktigere ting en Vålerenga Det er ikke oss det handler om nå, det handler om tidliger Lyn-trener Espen Olafsen. Aftenposten har plukket opp at han fikk et tilbud fra Vålerenga, men valgte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 30. november 2007»

En sen dagbok i dag. Vi beklager, men noen ganger er det viktigere ting i livet enn Vålerenga. Ikke ofte. Men noen ganger.

Viktigere ting en Vålerenga
Det er ikke oss det handler om nå, det handler om tidliger Lyn-trener Espen Olafsen. Aftenposten har plukket opp at han fikk et tilbud fra Vålerenga, men valgte å si nei av familiære grunner. Den tidligere Lyn-treneren mente treningstidene og lange utenlandsopphold med klubben ville ta for mye av tiden han trenger med sønnen Balder. Olafsen mistet kona Elfrid og datteren Frøya i tsunamien i Thailand i 2004.

– Jeg fikk en hyggelig henvendelse fra Vålerenga. Jeg ble presentert for en veldig spennende modell i Vålerenga, med et bredt trenerteam og vekt på individuell oppfølging av spillerne. Det er noe vi trenger mer av i norsk fotball, sier Olafsen til Aftenposten.

Jeg har forsøkt å lese litt av boka til Olafsen, men måtte gi opp. Er blitt helt bløt på mine eldre dager. Griner over en artikkel i Dagbladet, får klump halsen når jeg ser en barnefødsel på TV, blir blank i øya når det skikkelige føleriscener i Greys Anatomy.

Jeg må uansett applaudere Olafsens valg, men jeg ser liksom ikke helt forskjellen på denne jobben og den jobben han er tilbudt i Lyn. En mann av Olafsens kaliber hadde så definitivt funnet sin plass i Vålerenga.

De rike og de fattige
Stabæk har gitt å tiltrekke seg norske toppspillere. Det er de rikeste klubbene som kjemper om et fåtall norske spillere – et par av dem i timillionersklassen.

– Ja, jeg registrerer dette. Vi er ikke involvert, og ikke i nærheten av å kunne konkurrere økonomisk. De får slåss om de heteste, så får vi heller se etter andre typer, sier Bohinen til VG Nett.

Nå lå jo ikke vi på toppen av budsjettskalaen i 2007. Vi hadde vel rundt 90 millioner i årets budsjett. RBK hadde 180.

I 2008 har vi penger i Vålerenga. Så får vi se om vi blir «kjøpelaget» som gjør sportsdirektører nord og vest for Sinsenkrysset i kvalme i 2008. Vi så jo alle hvordan det gikk med kjøpelaget RBK mot kjøpelaget Chelsea tidligere denne uken.

Vålerenga i helga
Snør på deg ski og spenn fast skiskoa. Tar du en tur i Østmarka er det ikke umulig at du treffer på Trond Ingebretsen, mens du går der og nynner på Vålerenga Kjerke.

Legg igjen en kommentar